![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:56 PM
|
||||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושכת אותך למרכז הרחבה. שתי נוודיות מתאחדות XDDDDDDDDDDDD ![]() -------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:57 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה שלי?
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:57 PM
|
||
![]() Under The Sea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, היי, היי.
לא נהיים נובים מלשבת על הרצפה. זה כישרון מולד D: נבו- הינני כאן ![]() -------------------- You think the only people who are people Are the people who look and think like you But if you walk the footsteps of a stranger You'll learn things you never knew you never knew --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:58 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר מבחינתי^^ -------------------- אלה • 17 D: • י"ב • פסיכו • קצת סטלנית (; • שירשורים • אבריל לאבין • סגידה ברמות עלל S: ![]() אלווווש המאמווווש D: ממצב נשמה?היה לי משעמם יותר מידי. טוב כרגיל.. ונתת לי תסיסמא שלך. שאני חייבת לציין שהיא סגידה ברמות ;) נממ..מי אוהב אותך יותר ממני? חח..את יודעת שרק אני33> קיצור אנלי מה לכתוב פע ואני סתם חופרת חח @: אז- ואעאעאעא אוהבתותך הכי בעולםםםם, מורצ'עע ♥ איזה פריצה מעפנה^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קורלללללל בואי לסלואו מרגשD:
-------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לאהוב אותך כל כך, כבר אמרתי? D: -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נופל על כל אלה שמשחקים קוואה קוואה XDD -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() because of reasons ![]() ![]() |
יש! D: כולם מוזמנים למשחק אקווה קווה דלאומה סוער באמצע הרצפה ^^
אווץ'. -------------------- דפנה ♦ deviantArt ♦ tumblr ♦ י"א ♦ הליצ'י-סול-סיסטר של מאיו ♦ הבננה-סול סיסטר של אמא של עדי ![]() אם מאיו הייתה חניבעל היא הייתה אוכלת את הלב שלי כי הוא שלה לעדדדדדדדדדדד ★゜・。。・゜☆゜・。★。・゜☆ ゜・。。・゜★ ゜・。。。・゜☆ ゜・。★ 。・゜☆ ゜・。。・゜★ השם הקוריאני שלי הוא דגכדחכדכדגכ ★゜・。。・゜☆゜・。★。・゜☆ ゜・。。・゜★ ゜・。。。・゜☆ ゜・。★ 。・゜☆ ゜・。。・゜★ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באתייייי -------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDDDDDDDDDD רוקדות כמו שרק גלוו ושירלי יודעות! וכולם מסתכלים עלינו ובוכים מרוב קנאהההההההההההההההההה!♥ -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייבת לרקוד!
השיר הזה הוא האהוב עלי! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלי?!?!
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:59 PM
|
||||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האע אני מאושרררר♥♥ אנחנו כזה זוג הנשף. -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:59 PM
|
||||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
33333333333333333> מראה לך צעד מגניב כזההההההההDDDDDDDD: -------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:00 PM
|
||
![]() That's My Generation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לרקוד איתי ?
אני חייבת לנצל את הזמן לשיר המושלם הזה ♥ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |