![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 9 10 [11] 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:00 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני אתחיל אותה ב-XD לא, באמת, XD! בכל מקרה, כבר התחלת להקיא? שאני אדע לטפוך על גבך בגמלוניות... -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפפש מההמון
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() יואו איזה כיף שבאת ![]() -------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חצי תפוח עם חצי תולעת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני זורמתתתתתתתתתת ועדיין כולם מסתכלים עלינו ובוכים מקנאהDDDD: -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:02 PM
|
||||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת כיף שבאתי. XD♥ ![]() -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתכל עלייך, נבוך מקנאה ודורך על עמר XD -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממפסיקה לקפוץ, תווווווורררררךךךך ![]() -------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:03 PM
|
||||
אנחנו רוקדות הכי יפה פההההההה עם קפיצות וסיבובים מגניבים!!!!!!! 3> -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:04 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בסדר D: בואי נרקוד לפני שאצטרך ללכת ^^ -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אתה הסטוץ רק שלי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוקדת עם שחר בטירוף D:
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאגי, היא אחותי התאומה. ![]() -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:05 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שואלת אותך במקריות אם קראת האקדמיה לערפדים..? -------------------- מיכאל ~ 14 וחצי ~ פורום מ"ת ~ תולעת ספרים מדופלמת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:05 PM
|
||||
זה יכול להיות מעבר לזה ![]() -------------------- גלוו • ג'ון סנואו הסקסי • דאינריז תעשי לי דרקון ![]() אמא רצתה פוד ואבא רצה ריק, התפשרו ויצא פודריק. כבר בגן חובה פודריק נוכח לגלות עד כמה מרושעים הם ילדי ווסטרוז, כאשר צחקו על שמו. כעבור שבועות של השפלה, פודריק הבין דבר-מה: לאנשים יש פחות זמן להציק לאנשים אחרים כשהם עסוקים בבכי על איברים שונים שנלקחו מהם. קרדיט לאלמוגוווווווווווווש♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 23:06 PM
|
||||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממשיכה ^^^^^^^" -------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |