![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 22:50 PM
|
||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכולם.
למי שלא מכיר אותי וגם למי שכן, קוראים לי אלון, המנהל החדש של פורום מ"ת. נכון שאתם שונאים פלאשבקים משעממים? אני יודע, גם אני. אבל אין ברירה. מאז ומתמיד היה פורום משחקי תפקידים הפורום הכי פחות פעיל בקהילת HPortal. באופן אירוני, תת הפורום שלו, שרשורים, הוא דווקא הפורום הכי פעיל ומתפרסמת בו הודעה חדשה כל משהו כמו 20 שניות. כאן מתפרסמת הודעה חדשה כל משהו כמו 20 ימים. באמת, אני לא מבין מה ההבדל. הרי משחקי תפקידים הם בדיוק שרשורים, עם שינויים קלים: 1. מספר רב של משתתפים 2. יש מנחה שקובע את העלילה 3. אין לקבוע את העלילה בעצמכם (ברוב המ"תים) מה שאומר ש: 1. אם לא תגיבו במשך שעה חבריכם למ"ת לא יקראו לכם נוטשי שרשורים. 2. לא צריך לתכנן מראש. 3. פחות כאב ראש. אולי אתם חושבים שבשלב הזה אבקש ממכם בצורה יפה להואיל בטובכם ולנסות להעיר את הפורום. אבל לא. אני דורש מכם, בהנחה שנכנסתם וקראתם את כל זה, לנסות ולשלוח לי בקשת אישור למ"ת. סביר להניח שאני אסכים, ואז תוכלו לפתוח משחק בפורום ולזכות ב-1,000 חרמשים ו-10 נקודות בית! (וכמו כן בהנאה התמידית שבעזרה לפורום גלמוד ומסכן). טוב, אולי אני לא דורש מכם, אבל הבנתם את הרעיון. תשלחו לי בקשת אישור למ"ת, מה רע? במקרה הכי גרוע המ"ת יפסיק לפעול. ואילו במקרה הכי טוב - אתם תיזכרו לעד כגיבורי הפורום (בליבי, בכל אופן). אני יודע שכבר נפתחו אינספור אשכולות בנושא הזה, אבל בבקשה. תעזרו לנו. תעזרו לנו להחיות את פורום מ"ת. לכם אין מה להפסיד, אבל לפורום יש הרבה, הרבה מאוד מה להרוויח. תודה רבה, אלון. (Magic is Might) *שימו לב! אין לפתוח משחק תפקידים ללא אישור! משתמש שיעשה זאת יגרום לביתו לאיבוד נקודות, ויסתכן באזהרה!* -פתוח לשאלות- -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |