![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2012, 21:18 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אישור!
במשחק הזה בעצם נמציא קסמים, כן, קסמים. למשל קסם להפעלת מכונות או קסם לערבוב קמח. משתמש א': קסם להכנת חביתה. משתמש ב': חביתומוס - קסם שיאכל לי את האוכל המגעיל מהצלחת. . הבנתם? אני מתחיל: קסם שיתן לי רעיון למשחק פורום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 16:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אישור?
---------- איודוס-אינבט === קסם שמייצר מעילים -------------------- השם שלי חסוי אבל כולם קוראים לי - פיטר - מסדר מרלין - בטא - ספרים - סרטים - טרמפולינות - House of Cards - לפעמים מעצב ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 16:59 PM
|
||
לטטרפוס.
--- קסם שיפעיל את הרדיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 17:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אקטירדוס
------ קסם שגורם לך לחייך -------------------- השם שלי חסוי אבל כולם קוראים לי - פיטר - מסדר מרלין - בטא - ספרים - סרטים - טרמפולינות - House of Cards - לפעמים מעצב ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 17:53 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חיוכיביקוס.
קסם שייתן לך מוזה לכתיבת אתגר חודשי. ![]() -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 18:41 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזאיישן.
*** קסם להעלמת עבודת השורשים ה$%&*)()*&^%$*^%&)%O שמכריחים אותי לשכתב. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 18:51 PM
|
||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קירביוס (מלשון קירבי, שואב אבק.)
קסם שיגרום לאוכל להופיע כאן ספונטנית. -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:07 PM
|
||
מסעדוסיתיצס (זה נשמע כמו מחלה, נכון?)
--- קסם שיגרום לכוכבים ליפול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:14 PM
|
||
דאונטיפון (מהמילה DOWN)
קסם שוגרם להעלמת המדיח כדי שלא יהיה לאן להכניס את הכלים. -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:16 PM
|
||
מותרוסמדיח (המילה הראשונה ממת'אר, אימא)
קסם שמעיר אותך בבוקר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:37 PM
|
||
צלצוליישן (חחח זה די ברור
![]() קסם שעושה לך את השיעורי בית במתמטיקה ![]() -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:47 PM
|
||
שמעמומוסוס D:
קסם שאוכל את האוכל שאתה כבר לא רעב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:50 PM
|
||
סיימתיוס אוכליוס XD
קסם שגורם לך להירדם ושהמורה לא תגלה את זה באמצע השיעור P: -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:51 PM
|
||
הסתרוס סופרוס.
המ.. קסם שמזיז את האחות שלך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 19:55 PM
|
||
טיהי, מבינה אותך XD
הזיזיתחתוסון! (עם הנפת שרביט דרמטית והתנשמות מהירה D:) קסם שמשאיר את הספר יבש ואז אפשר לקרוא אותו גם במקלחת D: -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |