![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 18:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוטולנטס
קסם שיגרום לכך שהבצפר המעפן שלי יתפוצץ עם כל ילדי הכיתה שלי (חוץ מהחברה והחברה הכי טובים שלי) בתוכו איזה מחשבה נעימהD: -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:12 PM
|
||
![]() מוגל |
פיצוצפלושוס
קסם שיגרום לי לעצור בזמן! עם מיש שבלי ככה אני יתעורר בבוקר יעצור תזמן וימשיך לישון!! אחח מחשבה טובה!! -------------------- ![]() "אם אומץ לב ותושייה[/color] אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." ![]() ![]() גריפינדור- כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור-כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור-כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור-כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת-קול-גבוה-ומטריד... גריפינדור-כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw1po5Q41m1r87paio1_500.gif[/img אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבור הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים תודה מיוחדת לג'יני וויזלי פרואיט ג'יני תודה רבה אוהבת אותך 3>[/color] ממשפחת האנימגים כאיילה גאה :) ![]() "אי אפשר לברוח מהאמת, היא תמיד תרדוף אחרייך עד שתפיל אותך מרגלייך ותכניע אותך, תתיש אותך ותזרוק את עצמה אל בין ידייך, דורשת בקרירות המהולה בתקיפות שתתמודד עימה. ותאלץ להתמודד איתה, אם תרצה או לא, השאלה היא אם תצליח לעשות זאת." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:27 PM
|
||
סטופטיימבוקרה
קסם שיגרום למסטיק לא לאבד את הטעם לעולמים -------------------- ~ שירי ~ מקסימה ~ מדהימה ~ גריפנדורית מלידה ~ נאמנה~ מופלאה ~ עם לב זהב ~ ![]() ~ בך זה תלוי - שחלומותייך יתגשמו ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:44 PM
|
||
טעימוס!
קסם שיעשה שאני אהיה שחקנית קולנוע מפורסמת! -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:47 PM
|
||
צ'לויקנס
קסם שיספק לי אספקה של סוכריות מנטה לכל החייםD: -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:48 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מנטוס ^^
קסם שיגרום לשניים שלי להיות לבנות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 19:56 PM
|
||
וייטיף! (וויט-לבן טיף-שיניים)
קסם שיקנה לי ג'ינסים קצרים,טייצים וסווצ'רים -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:11 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגדימוס!
קסם שיזכה אותי במיליון דולר! -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:19 PM
|
||
מילימסון
קסם שיגרום לי להפסיק לשחק במשחק הזה -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:39 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הפסקינטוס.
לחש שיגרום לי להזיז ת'תחת שלי ולהתחיל להתכונן למבחן בהיסטוריה. -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 20:58 PM
|
||
היסטורטסט
קסם שיעזור לי בבחינה בערבית -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 21:07 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערביתיוחןס
קסם שיגרום לי לזכור משהו אבל שכחתי אותו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 21:44 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זיכרונלאכמונווילוס
קסם שיגרום לKokokoko להגיב בשרשור שלנו -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 22:31 PM
|
||
הגבוס Kokokoko
קסם שיעשה שאני אהיה מכשפה יפייפיה חמודה עשירה מצחיקה וחכמה בקיצור מושלמת..... -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 00:08 AM
|
||
![]() מוגל |
משאלסטוס
(הלאווי על כולנו!!) קסם שיגרום לכול בגד להחליף צבע וצורה -------------------- ![]() "אם אומץ לב ותושייה[/color] אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." ![]() ![]() גריפינדור- כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור-כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור-כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור-כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת-קול-גבוה-ומטריד... גריפינדור-כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw1po5Q41m1r87paio1_500.gif[/img אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבור הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים תודה מיוחדת לג'יני וויזלי פרואיט ג'יני תודה רבה אוהבת אותך 3>[/color] ממשפחת האנימגים כאיילה גאה :) ![]() "אי אפשר לברוח מהאמת, היא תמיד תרדוף אחרייך עד שתפיל אותך מרגלייך ותכניע אותך, תתיש אותך ותזרוק את עצמה אל בין ידייך, דורשת בקרירות המהולה בתקיפות שתתמודד עימה. ותאלץ להתמודד איתה, אם תרצה או לא, השאלה היא אם תצליח לעשות זאת." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |