![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Jan 12 2012, 14:59 PM
|
||
![]() מוגל |
לפני חודש וקצת שלחתי מכתב וקיבלתי אתמול :) אני יינסה להעלות תמונה :)
אני האיש הכי מאושר בעולםםםםםם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2012, 15:06 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח מכתב ממי?
אמה, גרולינג,רופרט ממי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2012, 20:01 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף לך
-------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2012, 14:05 PM
|
||
![]() מוגל |
חחחחחחחחח מכתב מרולינג :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2012, 14:24 PM
|
||
![]() Stay away - here you will not find sanity ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו ממש כיף לך לאיפה שולחיםן אני ינסה גם!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2012, 19:51 PM
|
||
![]() מוגל |
חח עשיתי בדיוק מה שאמרו בפורום,שלחתי את המכתב ב-6 לדצמבר והתשובה הגיע לפני יומיים :)
|
|
פורסם ב: Jan 13 2012, 19:54 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בדיוק עובד על המכתב שלי
-------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2012, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר קיבלתי מאמה
ועובדת על מכתב לבוני ואסור לי לתת תגובות מי שרוצה פרטים אני לא אכתוב פה כנסו לפורום שחקנים ולמכתב שקיבלתי מאמה ומה היה כתוב במכתב לרולינג? מה התשבה, אולי תעלה אותו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 16:30 PM
|
||
![]() מוגל |
יואווווו את חייבת לשלוח לי קישור לפורום הזה!
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 00:12 AM
|
||
![]() מוגל |
אתה לא באמת חושב שהיא שלחה לך..יש לה בטח איזה מיליון אנשים שעושים את זה בשבילה.. או גמדוני בית
|
|
פורסם ב: Dec 8 2012, 16:22 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני עובד על מכתב לרולינג!
-------------------- ![]() מה עושה פרסי שקר לו? יושב ליד נר. מה עושה פרסי שממש ממש קר לו? מדליק את הנר. פתגם רומני וותיק: אל תסתכל בקנקן , קח אותו הבייתה. פרסי יושב בתחנת אוטובוס ובוכה. רואה אותו נהג אוטובוס ושואל:"למה אתה בוכה"? עונה לו הפרסי:"כי אין לי כסף לאוטובוס". הנהג משיב:"תעלה על האוטובוס בחינם". הפרסי עולה לאוטובוס. מיד אחרי שעלה הוא בוכה שוב פעם. שואל אותו הנהג:"למה אתה בוכה שוב פעם?" עונה הפרסי:"כי כולם קיבלו עודף ורק אני לא" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2013, 17:08 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זהו נימאס לי!!!
לכול מי שקיבל מכתב מרולינג או משחקנים פליז תביאו כתובת אני פשוט הרבה זמן רוצה לכתוב ואני לא יודעת מה הכתובת...:( -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2014, 19:39 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בא לי ליכתוב מכתב לרולינג גם!!!
😥 -------------------- קוראים לי מייק אנשים.
ביי. או היי. נצנצים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2014, 17:38 PM
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני וחברה שלי התחלנו לכתוב לא מזמן. אנחנו צריכות להמשיך עם זה...
הלוואי שנקבל תשובה! -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2014, 15:48 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הכתובת?
מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת בבקשה? -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |