![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתול של הרמיוני קרונקשס
סניץ' -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 16:47 PM
|
||
![]() Christopher Robin's ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי תופסים אותו בקווידיץ'
--- תוף ![]() -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 17:19 PM
|
||
כי בתזמורת יש תופים
קורניליוס פאדג ![]() -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 17:35 PM
|
||
כי הוא עובד במשרד הקסמים
--- כדור צריך לרשום דברים שלא קשורים שהארי פוטר, לא..? -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 17:42 PM
|
||
הכדור שמשחקים בו בקווידיץ'
קריצ'ר -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 18:03 PM
|
||
כי הוא גמדון בית
--- קופסא לא צריך דברים שלא קשורים לקסמים? -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 22:20 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי מודי נכלא בתיבה, שהיא סוג של קופסה ^^
------- גרביים :) -------------------- מאי. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 22:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
של רון בצבע חום סגלגל
----- סרט -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 11:38 AM
|
||
דאדלי רואה סרטים בטלויזיה
![]() שחמט -------------------- מאי. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 15:24 PM
|
||
כי רון והארי אוהבים לשחק בשח קסום, למרות שרון תמיד מנצח
![]() --- מאוורר -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 17:05 PM
|
||
היה להם חם אז הם הדליקו מאוור כי אדון וויזלי אוהב חפצים של מוגלגים!!!!
טורניר הקוסמים המשולש -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 19:12 PM
|
||
בספר הרביעי, גביע האש ^^
מנטה -------------------- מאי. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 20:42 PM
|
||
![]() מוגל |
סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים - בטוח יש גם מנטה ^^
שרלוק הולמס *_* -------------------- אופיר . 15 . ביטלס . נירוונה . קולדפליי . כמעט כל דבר שקשור למדע בידיוני 6 * 9 = 42 התשובה לחיים היקום וכל השאר "I'm not a psychopath, Anderson, I'm a high-functioning sociopath. Do your research." -SH חוסכת חרמשים למשנה כינוי , כי אני ממש חייבת O_O "he's a real nowhere man sitting in his nowhere land making all his nowhere plan for nobody" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 10:19 AM
|
||
אדון וויזלי הביא את שרלוק הולמס שיבלוש אחרי מישהו כי אדון וויזלי אוהב מוגלגים....
שעון -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 10:20 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
השעון שעזר להרמיוני להגיע בזמן לכל השיעורים.
טלפון -------------------- • לירז•13 • משחקי הרעב• יומני ערפד • דימדומים • הארי פוטר• שירשורים• תאריך יום הולדת 29.7• מוזיקה • lidi לשעבר•
![]() לדעת לתת זה להקשיב לרוצונו של האחר. זה לדעת לקבל שלא כולם כמוך, זה לסלוח על שגיאות של אחרים. זה להיות שם, גם כשאינך שם. זה לוותר לפעמים על מלחמת כוחות, זה לאפשר לאחרים לטעות "היכולת מצמיחה לאדם כנפיים, השאיפה מלמדת אותו לעוף" רייבנקלואית בדם, כי רק ידע הוא כוח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |