![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 11:45 AM
|
||
![]() מוגל |
כי רון ניסה להתקשר להארי לטלפון של הדרסלים, וורנון כל כך התעצבן ^^
אממ.. סבון -------------------- בינתיים אינלי רעיון מוצלח לחתימה, אז זרמו עם זה ^^
-לא יודעת לעצב, לא אשמתי- רייבנקלו ♥ הארי פוטר ♥ לונה ♥ משחקי הרעב ♥ טים פיטה ♥ מחוננת ♥ פרסי ג'קסון ♥ משפחת קיין ♥ שודדי הקאריביים ♥ ג'ק ספארו ♥ וויל טרנר ♥ חברים ♥ גלי ♥ קליין ♥ ג'וני דפ ♥ אורלנדו בלום ♥ ג'וש האצ'רסון ♥ ג'ייק ג'ילנהול ♥ בננות ♥ שניצל ♥ שיגעון ♥ טירוף ♥ גאונות ♥ שיעמום אם יש משהו אחד שמשותף שלחו הודעה, משעמם לי בחיים ^^ נ.ב. Im a banana! בננות ושניצלים שליטטעע! http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY נ.ב.נ גם רייבנקלואים שליטטעע! http://www.youtube.com/watch?v=XcJ8-qMd400 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 11:46 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקלחות אנשים צריכים מקלחת.
מיטה. -------------------- • לירז•13 • משחקי הרעב• יומני ערפד • דימדומים • הארי פוטר• שירשורים• תאריך יום הולדת 29.7• מוזיקה • lidi לשעבר•
![]() לדעת לתת זה להקשיב לרוצונו של האחר. זה לדעת לקבל שלא כולם כמוך, זה לסלוח על שגיאות של אחרים. זה להיות שם, גם כשאינך שם. זה לוותר לפעמים על מלחמת כוחות, זה לאפשר לאחרים לטעות "היכולת מצמיחה לאדם כנפיים, השאיפה מלמדת אותו לעוף" רייבנקלואית בדם, כי רק ידע הוא כוח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 12:55 PM
|
||
![]() Christopher Robin's ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי מסביב למיטות בהוגוורטס יש כילות (בכל זאת, מיטה
![]() --- כרית -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 14:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הארי הלך לישון על כרית.....
קדרות -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 14:26 PM
|
||
כי הם הכינו שיקויים בקדרות
מטאטא -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 14:29 PM
|
||
כי הארי יושב על המטאטא ומשחק קווידיץ'
פרסי -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 15:47 PM
|
||
![]() Christopher Robin's ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא אח של רון
--- מגבונים ![]() -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 17:29 PM
|
||
כי הם השתמשו בהם בשעת הצורך
עכבר -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 17:31 PM
|
||
כי הצורת אנימגוס של פיטר פטיגרו הוא עכבר
ג'וק -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 23:20 PM
|
||
כי הם פחדו מג'וקים.
ארון -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 08:22 AM
|
||
כי הבוגארט שכן בארונות ובמקומות אפלים
ספר -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 08:44 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספר המפלצתי ב"אסיר מאזבאבן"
------ רוקנרול!!! -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 08:48 AM
|
||
אחיות הגורל שרים רוקנרול
שידה -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 08:52 AM
|
||
כי הארי שם את המשקפיים שלו שם שהלך לישון
ספר -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 08:55 AM
|
||
כי הרמיוני אהבה לקרוא ספרים
חופש -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |