![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) « ראשון ... 16 17 [18] 19 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 09:39 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הארי שונא חופשות הוא אוהב את הוגוורטס
--------- גז ביתי -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 10:54 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי מולי וויזלי בישלה על הגז..
תמונה -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 13:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הכניסה למעונות גריפינדור היא דרך התמונה של האישה השמנה
דשא -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 14:15 PM
|
||
![]() Christopher Robin's ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי בהוגוורטס יש מדשאות עם דשא
--- פלאפון -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 17:44 PM
|
||
זה לא עובד בהוגוורטס (כל מכשיר אלקטרוני משתגע בהוגוורטס)
------ מלאך המוות -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2012, 16:33 PM
|
||
![]() Christopher Robin's ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הוא סוג של רוח רפאים ויש רחות בה"פ (נגיד...)
--- טוליפ -------------------- כינוי משותף עם זיווווווו 33333> • 15 • יעל(וו) • מהאפשרי עד לתהום הנשייה • פאנגירל • רייבנ כי חנונים זה מאגניב • פרישה לא רשמית וסטאף • Life's too short to even care at all יעלוו3> אל תשכחי ללבוש גרביים! ממני, סבתא (: אני לא אשכח, סבתוש. ^^ ![]() KEEP CALM and SHIP KLAINE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2012, 18:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני לא הבנתי עדיין מה עושים כאן
![]() מישהו יכול להסביר לי? ![]() ![]() -------------------- יסכה~15~D: ![]() Life is what happens to you While you're busy making other plans --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 13:30 PM
|
||
פעם חשבת לעצמך שיו איך מטאטא קשור להארי פוטר? אם כן אז את פשוט כותבת את מה שחשבת עליו. כמו רכבת למשל. ואז המשתמש השני אומר איך זה קשור להארי פוטר. רכבת=הוגוורטס אקספרס הבנת?
------------------------------ טוליפ זה משחה לא? אז קוסמים לא צריכים משחה יש להם קסמים ------- חרב (קל) -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 13:38 PM
|
||
החרב של גריפינדור
כלב -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 17:33 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כי הפטרונוס של רון הוא כלב :)
שטיח -------------------- מאי. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החדר של טרלוני מלא בשטיחים על הקירות
גועל -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 20:06 PM
|
||
כי רון נגעל מעכבישים
אוטו -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 21:41 PM
|
||
האוטו/מכונית של אדון וויזלי
------- גחליליות -------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2012, 15:20 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
הבנתי,תודה! :) -------------------- יסכה~15~D: ![]() Life is what happens to you While you're busy making other plans --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2012, 15:52 PM
|
||
לא כתבת...
תיק -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |