![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 14:57 PM
|
||
![]() This is water ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, אלמוג, כל הכבוד D:
באמת, רק ממש אפשר לצפות לאשכול כה מושקע, מלא בפרטים ומסודר בצורה כה יפה, "נקייה" ונוחה לעין. כמו תמיד, דאגת שהאשכול יהיה כתוב בשפה גבוהה, דאגת שהאשכול יהיה מלא בתמונות ובצבע, אך עדיין כה מסודר וכמובן- נתת הרבה מאוד פרטים על סרט שאפילו עוד לא יצא. כל הכבוד, שוב, נהנתי מאוד לקרוא את האשכול D: ל"הוביט" אני מאוד מחכה, אהבתי מאוד את הספר ובכלל את טרילוגיית "שר טבעות", בין אם זה את הספרים ובין אם זה את הסרטים. אני חושב שהפיצול הזה לשני סרטים הוא די מיותר, מכיוון שהספר הוא באמת קצרצר, כמו שאמרת, אבל אני סומך על פיטר ג'קסון. מקווה שיהיה טוב D: -------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 15:55 PM
|
||
![]() This is water ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"האוונג'רס", איך בכלל אפשר לתאר במילים את הציפייה שלי לסרט זה? בואו ננסה, בכל זאת. לפני מספר חודשים (המון חודשים, ליתר דיוק), הסתובבתי לי, כהרגלי, באתר של חנות הקומיקס בתל-אביב, כשלהפתעתי גיליתי שיש סרט לנוקמים. כבר שנתיים שאני, כמו שאלמוג אוהב לומר- "שומר נגיעה" מהקומיקסים של הנוקמים, כשקראתי שיש סרט, מיד התלהבתי, לקחתי את הכסף שלי, עליתי על אוטובוס ונסעתי לחנות הקומיקס- שם רכשתי מספר קומיקסים מסדרת "The Avengers: Origin". ו-וואו כמה שהוקסמתי מהסיפור שסובב סביב הגיבורים המופלאים הללו. ואז - מכיוון שהיה חופש באותה התקופה - הזמנתי את חבריי הגיקים וראינו כל הלילה סרטי גיבורים של מארוול. ומאז אני מחכה לסרט הנוקמים כמו שלא חיכיתי כמעט לאף סרט אחד (חוץ מל"הוביט" ול"הארי פוטר" האחרון). עכשיו, אחרי ששיעממתי אתכם בעלילותי עם הנוקמים- אעבור לביקורת על הסרטון; הסרטון הציג בצורה פשוט מעולה את העלילה, עם נגיעות השנינות והבדיחות של סטארק בין כל הרצינות של שאר חברי הנוקמים וניק פיורי. ובו בזמן, אנו מתוודעים לעיר כלשהי בכדור הארץ, כנראה ניו-יורק, שם מתחוללת מלחמה- אנו רואים פיצוצים, דברים הנראים כחלליות ובעיקר הרבה מכוניות מתעופפות לכל עבר. ואז אנו עוברים ורואים כל גיבור ו"הביגוד" המיוחד שלו, כשברקע מתנגן שיר קצבי ומפעים. לאחר מכן, אנו עוברים לדבר מה שקורה כמעט בכל טריילר- השיר ברקע נהפך לקצבי עוד יותר ואנו רואים "סטילים" (קטעים קצרים) מהסרט, בעיקר קטעי אקשן מפעימים ומדהימים. וזה ממשך עם תעופה מרשימה של איירון מן ומלחה שלו נגד יצורים שונים ומשונים ואז צילום "במעגל" של חברי צוות האוונג'רס. ואז, גולת הכותרת של הסרטון- השיחה בין לוקי לסטארק, והציטוט הנהדר- "I have an army" אומר לוקי וסטארק עונה לו- "We have a hulk", ואז אנו עוברים לקטע מלחמה אדיר בהחלט של הענק הירוק. (זה פשוט ציטוט גאוני שאי אפשר שלא לרשום אותו בביקורת לסרטון זה)
אז, הסרטון היה בהחלט מעולה ובלי שום צל של ספק העלה לי את הרצון לראות את הסרט. וכמובן, הסרט מבוים ונכתב בידי ג'וס ווידון, אחד הכותבים המוכשרים ביותר בתחום המד"ב ("פיירפליי", "סרניטי", "בית הבובות", "באפי"). תודה אלמוג על המידע ![]() -------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 17:36 PM
|
||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחח קרע אותי הסוף של הטריילר. XD
אני כבר מחכה שהסרט ייצא, הוא נראה פצצתי! ראיתי את כל הסרטים של הנוקמים חוץ מהענק הירוק ות'ור, וכולם היו מדהימים אחד אחד! -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2012, 22:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההוביט D:
כל הכבוד על האשכול וזה (: אניווי, אני באמת מסכימה שהפיצול היה דיי מיותר, ממה שהבנתי גם כל חלק אמור להיות בסביבות השלוש שעות, מה שנשמע לי מופרח לגמרי. אני כל כך מחכה שהסרט יצא, הסרטים של שר הטבעות היו מעולים ואני בטוחה שגם הסרט הזה יהיו (: למען האמת, יש כבר סרט לההוביט. זה סרט מצויר ומסכן, אבל הוא קיים. לסבא וסבתא שלי יש אותו על ווידאו P: -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 16:57 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם הסרט/סדרה ממנה הסרטון נלקח: דוקטור הו.
מילה או שתיים על הסרטון: זה אמנם לא הסצנה האהובה עלי ביותר כי לא מצאתי, אבל זאת סצנה משעשעת ביותר++. זה מ"קץ הזמן", הפרק הראשון שלו אם אני לא טועה. כולם הופכים להיות המאסטר D: כמה תלבושות היה השחקן צריך להחליף.. הסרטון: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2012, 17:13 PM
|
||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם הסרט/סדרה ממנה הסרטון נלקח: שר הטבעות- אחוות הטבעת
מילה או שתיים על הסרטון: למען האמת זה היה הסרטון שהכי זכור לי מסרטי המדע הבדיוני שראיתי, ראיתי אותו חמישה פעמים ברציפות, בגלל שלדמתי אם אבא בעזרת הסרט אנגלית, ומשום מה זה היה המשפט שהכי זכור לי מהסרט (לראות את הקטע עד ה-1:00), וגם זה היה בעצם הרגע שהתחיל את הסדרה המיוחדת , כל הסביבה הירוקה והמשפט הזה.:) המשפט שהכי זכור לי מכל הסדרה. אומנם זה לא סצנת אקשן, אבל זו הסצנה הזכורה לי ביותר:) A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to. הסרטון: -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2012, 17:40 PM
|
||||
![]() Let Her Go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ההוביט", מילה שהיא עולם, אני כל כך מחכה לסרט הזה, למרות שעוד לא יצא לי כלל לקרוא את הספר , אך נראה שלא לזמן רב, מיד אחרי שיצא הסרט אני אקרא את הספר:) למען האמת כבר על פי הטריילר , ניתן להתאהב בסרט ולחכות לו, מכל זוויות הצילום והשיר המיסתורי אותו שרים מאמצע הטריילר , אני בטוחה שזה יהיה סרט מצוין אבל לא מדהים, כלומר על פי איך שהצגת (הצגת את הסרט והדיון בצורה יפה ומיוחדת ביותר, כיפית לקריאה ומשעשעת, אבל עליה הוסיף בהמשך:) הכוונה שלי הייתה לשורה הזו
אומנם על פי דברייך הוא אמר זאת בסביבות 2008-2007, קשה להאמין שהוא ירצה ליצור דבר יותר טוב כעת, כלומר על פי מה שאני חושבת שיהיו הדברים הוא ישקיע את כל ליבו בסרט החדש אותו הוא רצה לצלם זה מכבר שנים רבות (1995) אך לא יהיה הלב שלו שלם אם הסרט, בגלל שהוא יהיה במאבק מתמיד מודע או לא במודע כלל , בנוגע לסרטי העבר שלו, הוא ירצה ליצור סרט טוב יותר אך לא ירצה ליצור סרט שיהיה יותר טוב מסרטיו הקודמים. אני מקווה שטעות בידי ושהסרט הזה באמת יהיה מרשים ומדהים כמו הטריילר שלו והשיר . השיר שגורם לסרט להיות מיוחד יותר ולתאר את המקומות שמה בצורה סוחפת יותר ונעימה. למען האמת בתחילת הטריילר התלהבתי מהמשפט אותו הצגת , הוא אכן משפט מעניין ומשאיר במתח, ונותן טעם של עוד, אבל לא כל כך התלהבתי מהמראה של כפר ההוביטים נכון שהוא יפה ומקסים וירוק והכול נראה כזה מצוין אבל הנחתי בתחילה שמדובר בעוד סיפור שמסופר במקומות מועטים (זה היה לפני שידעתי מי המפיק) הנחתי שזה עוד סרט שעומד להיות בעל המשך משוחזר ומעובד, והתכוונתי לעזוב את הטריילר אבל בגלל שהכפתור היציאה מהאתר בו ראיתי את הטריילר לא פעל טוב, המשכתי לראות אותו ואני שמחה, ההמשך של הטריילר החל מאזור השיר ועד סופו, הוא המשך , הוא ממש התחלה חדשה אשר רק גורמת לי לספור את הימים עד לתחילת הסרט:) והמקומות, אני שמחה שהם לא שינו את האזורים ובחרו לצלם את הסרט באזור האמיתי של הסדרה בניו זילנד, זה יהיה סרט גדול:) אכן אתה צודק בדעתך בכך שאיפור איננו יכול להסתיר כל דבר, אך אני בטוחה שאנו לא נבחין בהבדל במהלך הצפייה הראשונית של הסרט ורק נחכה לכך שיגיע סרט ההמשך, כלומר אם השחקן ההוא הצליח לשבות את לבבנו אז, אז הוא גם יצליח לעשות זאת היום:) כל הכבוד על האשכול המושקע והמוצלח, הוא אכן יצא יפה מאוד ונוח לקריאה, עברת על כל הנקודות החשובות והצחקת לא מעט:) נהנתי לקרוא את האשכול והיה כיף ללמוד עוד על הסרט לו אני מחכה. אתה באמת הצגת בדיון ובאשכול המידע הזה נקודות שלא הייתי חושבת עליהן אילולא היית מציג אותן, וגם גרמת לסרט להיראות הרבה יותר מעניין והרבה יותר מותח:) תודה רבה:) -------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ![]() ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |