![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 21:12 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רון והארי אמורים להיות החברים הכי טובים , בכל הסרטים ובספרים. היום ראיתי גיא פינס והייתה כתבה על דניאל רדקליף, דניאל טען שהוא מעולם לא יצר עם רופרט קשר מעבר לאולפן הצילומים ואילו עם אמה הקשר היה בעיקר באסאמאסים. מה אתם חושבים על זה? -------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 22:41 PM
|
||
![]() מוגל |
מה!$@$%@#% באמת אבל הם אמורים להיות חברים הכי טובים מה איך למה :(
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "אם אומץ לב ותושייה[/color] אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." ![]() ![]() גריפינדור- כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור-כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור-כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור-כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת-קול-גבוה-ומטריד... גריפינדור-כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw1po5Q41m1r87paio1_500.gif[/img אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבור הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים תודה מיוחדת לג'יני וויזלי פרואיט ג'יני תודה רבה אוהבת אותך 3>[/color] ממשפחת האנימגים כאיילה גאה :) ![]() "אי אפשר לברוח מהאמת, היא תמיד תרדוף אחרייך עד שתפיל אותך מרגלייך ותכניע אותך, תתיש אותך ותזרוק את עצמה אל בין ידייך, דורשת בקרירות המהולה בתקיפות שתתמודד עימה. ותאלץ להתמודד איתה, אם תרצה או לא, השאלה היא אם תצליח לעשות זאת." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2012, 23:47 PM
|
||
טוב עם כל הזמן שהם מבלים בצילומים לא צריך להגזים
חוץ מזה העובדה שהם משחקים חברים טובים לא אומר שהם צריכים להיות כאלה כלומר קחו לדוגמה את השחקנית של בלטריקס היא לא שונאת אותם נכון? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2012, 08:22 AM
|
||
אז נכון זה קצת עצוב.. והיה ממש יכול להיות מגניב אם הם היו חברים ואמה ורופרט חברים אבל מה לעשות ,הם לא.
אפשר להתעודד בזה שהם לא שונאים אחד את השני , זה היה יכול להיות יותר גרוע.. -------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2012, 17:03 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שזה יותר מתאים לשחקנים D:
בכל מכרה לא כולם מתחברים אחד לשני, קורה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2012, 19:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
די העציב אותי, או יותר נכון, שבר לי פנטזיה
לדעתי הם היו אמורים די להתחבר במהלך הדבר הזה,זאת חתיכת תקופה,הם עברו ביחד חצי מהחיים שלהם אבל.. מי אנחנו שנשפוט אותם? אנשים לא מתחברים,קורה -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2012, 20:47 PM
|
||
זה באמת שבר פנטזיה
-------------------- [SIZE=7][FONT=Arial][COLOR=blue]harry potter
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 00:19 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ידועעע.... רופרט חבר של "מאלפוי".......
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 22:56 PM
|
||||||
![]() פאבולוס הפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראי מה שכתבתי לך כאן: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=7...5entry3545085 שימי לב שכבר את עוברת על זה לא פעם ולא פעמיים. עוד פעם אחת שאני רואה אותך מקפיצה את מזכה את עצמך באזהרה נוספת. ננעל. -------------------- היי אני רוחמה. ואני הרבה יותר מגניב מכם. אה והם חמודים. ![]() המדף השעקסי של רוחמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |