![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 12 2017, 09:58 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אערוך
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2017, 09:32 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי הצעה - יש המון מנגינות שאני אוהבת ואשמח לסקר, אז אני מציעה להוסיף מדריך לסיקור מנגינה ללנקייה :)
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2017, 13:36 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדריך לסיקור שיר מתאים גם למנגינות ושירים אינסטרומנטליים, פשוט משמיטים את החלק של המילים ומפרטים יותר בקטעים האחרים כדי להעשיר את הסיקור. אפשר להוסיף גם תווים או אקורדים למנגינה.
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2017, 21:01 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ איך אני יכול לעשות סיקור קאבר?
להשתמש במדריך לסיקור שיר ולציין שזה קאבר...? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2017, 18:11 PM
|
||
כן, ולציין של מי השיר במקור.
|
|
פורסם ב: May 7 2017, 18:19 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי הצעה- אולי אפשר להוסיף ללינקייה סיקור כלי מוסיקה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2017, 19:01 PM
|
||
יש כבר
|
|
פורסם ב: May 29 2017, 16:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני רוצה לבקר שיר ואני מהפלאפון ואני צריכה לשים קישור לשיר, איך אני עושה את זה?
היוטיוב בטלפון לא נותן לי... -------------------- אני רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2017, 21:34 PM
|
||
תעתיקי את הקישור של הסרטון ותמחקי את הכל חוץ ממה שאחרי הסימן =.
|
|
פורסם ב: Jun 18 2017, 23:18 PM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל אני מחפש טיונר באינטרנט ששומע את הגיטרה שלי ואומר לי אם להעלות או להוריד (גבוה או נמוך), אבל אני מוצא רק כאלה שמשמיעים את התווים, אני מחפש כזה ששומע את הגיטרה שלי, אפשר לתת לי קישור לטיונר מהסוג שאני מחפש?
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2017, 00:06 AM
|
||
המקום הזה הוא בעיקר לשאלות על הפורום אבל כגיטריסטית אני אוכל לעזור לך
יש טיונרים פיזיים שאפשר לקנות בחנויות, אבל יש גם אפליקציה חינמית בשם GuitarTuna שעושה את מה שאתה מתאר -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2017, 16:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש באשכול הרשמה של התחרות "הפסטיבל" וצריך לסקר אמן
האמן שאני רוצה לסקר כבר מסוקר, ואני לא יודעת אם אפשר להירשם... -------------------- אני רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2017, 16:16 PM
|
||
אם את רוצה לסקר אמן שכבר מסוקר את צריכה לשלוח לי את הסיקור לאישור לפני, החוק הזה תקף גם כשאת מסקרת עבור פעילות.
|
|
פורסם ב: Aug 2 2017, 20:10 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז אני די חדש בפורומים וכו', אז אין לי מושג איך מסקרים כדי שזה לא יהיה ספאם.
יש מצב שתסביר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2017, 21:25 PM
|
||
*תסבירי, אני בת.
לקראת סוף הלינקייה של הפורום יש מדריכים לכתיבה של סיקורים, אתה מוזמן להיעזר בהם -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |