![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 13:01 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה, הוספתי עכשיו :)
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 13:51 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!
![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 14:44 PM
|
||
על לא דבר, אבל אתה מתבקש לא להגיב פה שלא לצורך....:)
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 18:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כותבת סיקור שיר אבל אין לשיר אלבום, מה לכתוב בחלק של האלבום?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 19:53 PM
|
||
את מתכוונת לסינגל?
מוזמנת לשלוח לי את שם השיר בפרטי כדי שאוכל לעזור עם הסעיף.... -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:09 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! רק רציתי לבקש אם אפשר להוסיף ללינקייה כותרות של "סיקורי אלבומים", "סיקורי שירים" ועוד? פשוט הייתה אמורה להיות תמונות עם השמות (אני מניחה) אבל הן לא עובדות, זה פשוט ממש מבלבל וקשה למצוא את הקטגוריה ואז לחפש ולבדוק את הסיקור
-------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:34 PM
|
||
היי, תודה ההערה :).
ביקשתי כבר לוגואים חדשים, ונקווה שבקרוב יהיו מוכנים. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2021, 14:49 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט צונזר
|
|
פורסם ב: Feb 22 2021, 14:47 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה המדריכים?
אני רוצה לעשות סיקור שיר ולא מוצאת מדריך. אשמח אם תוסיפו את זה לנעוצים, תודה. ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:37 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לסקר שיר מתוך סרט?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2021, 19:17 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כותבת סיקור שיר על שיר שלא מצאתי על מה הוא מדבר בשום מקום, מה לכתוב בסעיף של הרקע של השיר?
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 22:03 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לספר על הפרסום שהצליח להשיג, על האנשים שכתבו אותו וכדומה. מקווה שעזרתי :)
|
|
פורסם ב: Jun 2 2021, 12:55 PM
|
||
![]() מוגל |
אשתי החמישית מכירה את הארי פוטר מהחוג פלמינגואים, והוא פשוט גאון; בשנת 1965, הארי פוטר טס לישיבה הסודית המיוחדת של גן טרום חובה. כל ההודים שהיו שם אמרו שהוא שרמנטי, ושהוא הולך לברוא אבן שהוא לא יכול להרים
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:38 PM
|
||
![]() מוגל |
יש דבר כזה 'הלהקה של הוגוורטס'?
-------------------- תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :)
ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אז אם מישהו מוכן להלוות לי...) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2021, 21:49 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ,אז עכשיו יש מנהלת לפורום
מתי יהיה אשכול תגמולים חדש? -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |