![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2014, 16:03 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה: משתמש החודש
ידוע כי במשתמש החודש של פורום מוזיקה יש לקשר באשכול לסיקורים שפתחת בפורום. הצעתי היא, שבמהלך החודש, המשתמשים לא יצטרכו לסקר הרבה ולקשר לסיקורים - אלא שמנהלת הפורום תעקוב אחרי המשתמשים הפעילים ביותר - לא רק המסקרים, אלא גם המגיבים תגובות מושקעות בדיונים, פותחים פעילויות ותחרויות ומגיבים בסיקורים של אחרים - אף על שלסקר הרבה בפורום מצביע על השקעה. אם החלטת לעשות את התחרות כפי שהיא - שצריך לקשר באשכול כי את לא יכולה לעקוב אחרי הפעולות בפורום; הייתי מציעה שאפשר יהיה לקשר לפעילות ודיונים שפותחים, לתגובות בדיונים, וכמובן, גם לסיקורים. אשמח אם תשקלי את ההצעה. תודה ^^ -------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2014, 17:49 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שאפשר לכלול את זה במוזיקאי החודש.
תודה רבה, אני אגיב את התוספת הזו באשכול של מוזיקאי החודש ![]() -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2014, 14:29 PM
|
||
תודה ^^
ותודה על הקרדיט XD -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Dec 4 2014, 17:08 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה XD ♥
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2014, 18:11 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במצעד, זה רק שירים ואלבומים שיצאו השנה, נכון?
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2014, 18:13 PM
|
||
כן, כפי שמצויין באשכול - מצעד השירים של השנה.
![]() באלבומים יש שירים, אז מן הסתם לדעתי אפשר גם להכליל אלבומים בפעילות הזו. -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2015, 22:29 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לעשות סיקורים לא על שירים?
כאילו, על קטעים מוזיקליים? או על סולואים מיוחדים בשירים? -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2015, 22:30 PM
|
||
זה תכלס חלק מהשיר, אז זה נכלל בסיקור שיר.
ולמה הכוונה בקטעים מוזיקליים? ונכון שזה אשכול מהראשיים, אבל פעם הבאה תבקש להקפיץ. אני אברר אם זה אשכול שאפשר להקפיץ, אבל שים לב עד אז. -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2015, 01:45 AM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אופס...
בקטעים מוזיקליים הכוונה נניח, לא יודע, lindsey stirling - shadows זה קטע מוזיקלי, לא שיר עם מילים... -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2015, 08:47 AM
|
||
הממ, יש לפעמים משתמשים חדשים בפורום שרוצים לכתוב סיקורים, אבל בסוף יוצאים להם אשכולות ספאם. אני ממליצה לנעוץ, או לפחות לאחד עם הלינקייה את המדריכים לכתיבת הסיקורים בפורום כך שיהיו יותר נגישים לכול מי שרוצה לפתוח סיקור.
-------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Feb 28 2015, 11:10 AM
|
||
פלין - אפשר, אבל תשלח לי את הסיקור לפני בהודעה פרטית כי זה סיקור מסוג חדש.
ירדן - אם תראי בלינקייה, באשכולות 'מידע כללי', יש שם את המדריך. -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2015, 11:12 AM
|
||||
בכל אופן, אני מציעה לנעוץ, כדי שיראו את זה מהמבט הראשון בפורום :> -------------------- ירדן
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2015, 11:17 AM
|
||
האשכול כבר נמצא בלינקייה, אין טעם לנעוץ אותו גם מבחוץ לדעתי.
מי ששואל, אפשר לקשר אותו למדריך. -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2015, 21:42 PM
|
||
אני כמעט בטוח שמותר להקפיץ כאן, אבל הפעילות הזו: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=108983
הייתה אמורה להיסגר... -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2015, 22:14 PM
|
||
טופל.
ח"ח על העירנות, שכחתי מהפעילות לגמרי ![]() -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |