![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (18) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2015, 23:06 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי לב שיש כמה סיקורים בלינקייה שמובילים לסיקורים שונים לגמרי ממה שכתוב
נגיד כתוב שיש סיקור על ג'אניס ג'ופלין והקישור מוביל לסיקור על ברוס ספרינגסטין בכלל ואני לא רוצה להעמיס או משהו, אבל אני חושב שיהיה ממש כדאי ונוח אם גם סיקורי השירים (באנגלית) יהיו מסודרים לפי הABC, בדומה לזמרים/להקות/זמרות וכל אלה, כדי שיהיה קל יותר לאלה שרוצים לעשות סיקורים על שירים -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2015, 08:35 AM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יטופל בהקדם האפשרי :)
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2015, 21:12 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם ספיישל ארוויזיון?
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2015, 21:13 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כל הסיקורים אליו צריכים לקשר לאשכול עם הפעילות שבה צריך לסקר את השירים, וכרגע רק את סיקרת. כנראה שהספיישל יבוטל ^^
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2015, 14:53 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאיפה צריך לקשר את הקישור של הפעילות שבה השתתפתי במסגרת אשכול old school כדי לקבל את החרמשים שמגיעים לי ?
-------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2015, 18:29 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה אני עושה אם נפתח סיקור על משהו שאני רוצה לסקר?
אני מקווה שזאת לא הקפצה... -------------------- מסיימת שרשור ופורשת. אם אתם רוצים ליצור איתי קשר, נסו למצוא את המשתמש החדש שלי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2015, 19:03 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צריכה לשלוח לאחד מהנהלת הפורומים (בצבע סגול בסרגל) בקשה לחידוש הסיקור :)
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2015, 10:34 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני מקווה שזה לא ספאם, פשוט לא מצאתי מקום מתאים יותר לשאול.. לא כתוב על ידי מי הפורום מנוהל, אז רציתי לשאול אם יש לפורום הזה מנהלים?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2015, 12:46 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, אין לפורום מנהל כרגע.
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2015, 18:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, כתוב במקום כלשהו מדריך לסיקור?
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2015, 18:32 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מומלץ לבדוק קודם בלינקייה(/בכל שאר האשכולות הנעוצים) לפני ששואלים פה שאלה, הסיכויים שיש תשובה לשאלה הזו באחד מהאשכולות מאוד גבוהים :)
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=5981941 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2015, 19:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=116021
אשמח אם תמחקו את זה. בטעות שלחתי באמצע העריכה -------------------- מאיה. :)
You could be president You never paid the rent but I don't mind You got no reason to learn what came first It can't be good enough --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2016, 18:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש מדריך לסיקור חנות?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2016, 18:53 PM
|
||||
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2016, 17:29 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לפתוח סיקור על פסקול או הקלטה של מחזמר או משהו כזה? וגם אמ אם אני כתבתי סיקור ללינקייה הקודמת, לפני שהפורום השתנה וכל זה - אני יכול לפרסם אותו שוב עם מספר שינויים וכל זה או שאצטרך לכתוב אחד חדש? סליחה אם אלה שאלות דפוקות או שזה ספאם או משהו אבל בכל זאת ><"
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |