![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
גיל: מראה: אופי: רקע: הורה אולימפי: נשק: שנה במחנה: כישורים: יכולת מיוחדת: הערות ודברים נוספים: -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:00 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם: נלה רייס (אין לי רעיונות לשמות אז אני סתם מחרבשת XD)
גיל: 14 מראה: שיער שטני גלי ודי ארוך, עיניים חומות בהירות, עור טיפה כהה, גבוהה וטיפה מלאה. אופי: אופטימית במיוחד, אמיצה אך לא סומכת על כל אחד, נדיבה. רקע: חיה בבית יתומים לאחר שאביה נטש אותה כשהייתה בת חודשיים, כשהייתה בת 11 וחצי ברחה מבית היתומים והגיעה לזאבה לופה שאימנה אותה. היא בקוהורטה החמישית. הורה אולימפי: בלונה (אלת המלחמה) נשק: חרב פשוטה. (לא מזהב קיסרי כי יש מחסור...) שנה במחנה: תחילת השנה השנייה. כישורים: לחימה בחרב, זריזה וערמומית, כך היא יכולה להערים על האויב. יכולת מיוחדת: יכולה לחזות את המהלכים של היריב. הערות ודברים נוספים: טרילילי וטרילילוווו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:15 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:רייזי סייג' (אני יותר מחרבשת)
גיל:14 מראה:שיער שחור חלק,עיניים סגולות כחולות,עור חיוור מאד,גבוה ורזה אופי:שקטה,מתבודדת,חכמה,סגורה,אדישה,מהירה. רקע:נולדה לאם חד הורית,אבל היא לא זוכרת הרבה ממנה,מכיוון שבגיל 6 הגיעה זאבה ולקחה אותה איתה למחנה יופיטר,היא גם בקוהורטה החמישית הורה אולימפי:פלוטו,אבל היא לא יודעת על זה. נשק:פיגיון מזהב קיסרי. שנה במחנה:תחילת השנה השמינית כישורים:לוחמת טוב,מהירה,יודעת להתחבא בקלות יכולת מיוחדת:שליטה באוצרות. הערות ודברים נוספים:אני לא זוכרת הרבה על מחנה יופיטר.... ובשלב מסיום בשירשור היא תגלה שהיא בת פלוטו. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:20 PM
|
||
הוא נעלם.
ג'ייסון נעלם. 'יופי.' חשבתי, 'מה נעשה בלעדיו?' -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:21 PM
|
||
"מי ראה אותו אחרון?" שאלתי
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:28 PM
|
||
"את ג'ייסון?" עניתי לשאלה של רייזי, "הוא דיבר עם ריינה, אני חושבת."
ההבעה על פני בטח נראתה מבוהלת למדי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:28 PM
|
||
"אז ריינה בטוח יודעת איפה הוא,ואם לא נמצא אותו,מי יפקד עלינו?" שאלתי
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:33 PM
|
||
"בטח ריינה תפקד עלינו לבד, עד שהיא תמצא מישהו שיעזור לה," אמרתי, "אני מקווה שזה יהיה מהר."
השמועה שג'ייסון נעלם התפשטה במחנה במהרה ואושרה על ידי ריינה היום בבוקר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:35 PM
|
||
"זה הסוף שלנו!" אמרתי
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:38 PM
|
||
"אל תדאגי." אמרתי, למרות שהייתי קצת מבוהלת בעצמי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:43 PM
|
||
"אוף" אמרתי ומיששתי את הסימן הצרוב על הזרוע שלי:SPQR שמונה קווים,וסימן משונה שאף אחד לא הצליח לפרש,מין צלב עם זרועות וראש.
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 20:26 PM
|
||
הלכתי למקדש של בלונה, אולי היא תעזור לי.
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 20:28 PM
|
||
"הלוואי שידעתי מה הסימן הזה" אמרתי לעצמי בדיוק ששלוש ספירים הופיעו באדמה,בגללי בטח.
|
|
פורסם ב: Jun 12 2012, 13:50 PM
|
||
"אמא, בבקשה תעזרי לי!" לחשתי, "תעזרי לנו, למחנה יופיטר, אני מרגישה שאנחנו בסכנה."
|
|
פורסם ב: Jun 12 2012, 16:40 PM
|
||
הרמתי את הספירים ויצאתי,אפילו לא יודעת לאן.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |