![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 15 2012, 12:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
'זה בטח בגלל העיט,' חשבתי, 'כל המזל הרע שיש לנו בגלל העיט.'
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2012, 16:40 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתובבתי ופתאום מצאתי את עצמי מול מקדש פלוטו,האל הכי שנוא במחנה.
מיהרתי ללכת משם -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2012, 23:25 PM
|
||
הלכתי לאכול ארוחת ערב, לא היה לי תיאבון.
|
|
פורסם ב: Jun 22 2012, 10:35 AM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי לארוחת הערב,כי לא היה לי מקום אחר ללכת אליו.
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2012, 00:01 AM
|
||
ראיתי את רייזי נכנסת.
סימנתי לה שתבוא לשבת לידי, אם אני לא מתכוונת לאכול, שלפחות יהיה לי עם מי לדבר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2012, 09:42 AM
|
||
התיישבתי ליד נלה שסימנה לי להתיישב לידה
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2012, 21:43 PM
|
||
"אז... מה חדש?" שאלתי בסקרנות.
|
|
פורסם ב: Jun 24 2012, 21:09 PM
|
||
"כלום,הלכתי ומצאתי את עצמי במקדש של פלוטו,למה אני תמיד מוצאת את עצמי שם בסוף?!" רטנתי
|
|
פורסם ב: Jun 24 2012, 22:26 PM
|
||
"זה באמת מוזר" השבתי.
חשבתי על מה שהיא אמרה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 20:39 PM
|
||
"למה דווקא אני מגיעה למקדש של האל הכי גרוע במחנה?,זה כאילו..." התחלתי והשתתקתי באמצע,מנסה לא לחשוב על האפשרות שעלתה לי בראש.
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 15:12 PM
|
||
תתחדשי על הכינוי :)
--------------------------- "אולי..." התחלתי להגיד, אבל התחרטתי, "לא משנה..." לא יכול להיות שרייזי היא בת פלוטו, נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 16:03 PM
|
||
תודה :)
------------- "אולי מה?" שאלתי אותה -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 22:09 PM
|
||
נשמתי עמוק ואמרתי לה את מה שחשבתי, "חשבתי לרגע שאולי... אולי את בת פלוטו."
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 17:43 PM
|
||
החוורתי.
"ז..זה יכ..יכול להיות,כ..כי אני עדיין לא יודעת מי האבא שלי,ויש לי את הסימן השחור על היד שמסמל את האל שאף אחד לא מצליח לפרש...." מילמלתי -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 20:24 PM
|
||
"אל תדאגי," אמרתי, "בת פלוטו או לא בת פלוטו אני תמיד תישארי עצמך ואני תמיד אהיה איתך." חייכתי בניסיון לעודד אותה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |