![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 1 2012, 20:58 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייכתי.
"אבל עדיין,אני מקווה שאני לא בת פלוטו" אמרתי -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2012, 19:06 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
"גם אני מקווה." חשבתי, אבל לא אמרתי לה את זה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 12:01 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"עם אני בת פלוטו זה אומר שכולם יתרחקו ממני,וישנאו אותי,ויפחדו ממני,ובקיצור,אני אהיה בודדה לנצח" אמרתי
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 15:21 PM
|
||
"לא נכון." אמרתי לה, למרות שידעתי שיש אמת בדבריה.
הארוחה נגמרה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 22:45 PM
|
||
"תזכירי לי לאן הולכים עכשיו?" אמרתי
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 18:30 PM
|
||
"לישון." אמרתי ופיהקתי.
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 18:32 PM
|
||
"יופי"
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 18:33 PM
|
||
התקשיתי להירדם בגלל ההיעלמות של ג'ייסון... המחשבות הציפו את מוחי, "מה נעשה?" שאלתי את עצמי.
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 18:36 PM
|
||
נרדמתי.
חלמתי חלום מוזר. הייתי במין מקום אפל כזה... ומולי ישב מישהו,עם עור חיוור כמו שלי ושיער שחור ועיניים כהות ורעות. פלוטו. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 19:25 PM
|
||
בסופו של דבר נרדמתי כי הייתי מאוד עייפה.
למזלי, הייתה לי שינה נטולת סיוטים מוזרים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 19:27 PM
|
||
"בתי...זמן קשה עומד לפני מחנה יופיטר..." הוא התחיל להגיד.
רגע,מה?! "אני לא הבת שלך!" אמרתי,וכנראה גם מתוך שינה. "את כן..אל תגידי לאף אחד,תחפשו את ג'ייסון גרייס,היוונים זקוקים לכם" הוא אמר. "תעזוב אותי!אני לא הבת שלך!" כמעט צעקתי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2012, 20:21 PM
|
||
התעוררתי.
הלכתי להתארגן לארוחת הבוקר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2012, 20:57 PM
|
||
"דברי עם בני...הוא מחכה לך...." שמעתי את קולו של פלוטו
התעוררתי בצרחה. "אין סיכוי....זה טעות!" אמרתי לעצמי. התארגנתי במהירות ורצתי למקדש פלוטו. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2012, 17:53 PM
|
||
כשהלכתי לאכול ארוחת בוקר ראיתי את רייזי חולפת על פני בריצה, "מה קרה?" שאלתי, אבל היא כבר לא הייתה שם.
|
|
פורסם ב: Jul 17 2012, 21:39 PM
|
||
"ניקו" התנשמתי כשהגעתי למקדש של האדס.
"שלום אחות" הוא אמר בשעשוע. "זה שקר!אני לא הבת של פלוטו!" צרחתי עליו. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |