![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 2 [3] 4 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 2 2012, 11:05 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש מסכימה עם הדעה אי אפשר להרוג כל אחד ואז לשנות את כל העתיד!! -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 2 2012, 11:19 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון כי אם זה היה כל אחד היה הורג מי שבא לו לא נראה לי שמי שהמציא את זה עשה את השעון בשביל לרצוח אנשים....
![]() -------------------- יסכה~15~D: ![]() Life is what happens to you While you're busy making other plans --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2012, 11:43 AM
|
||||
זה בדיוק מה שאני אמרתי ![]() -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 2 2012, 11:47 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יופי
-------------------- יסכה~15~D: ![]() Life is what happens to you While you're busy making other plans --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 10:31 AM
|
||
האמת שרק אתמול סיימתי לקרוא את הספר השביעי והתחלתי לאהוב את סנייפ זה שהוא כל הזמן ניסה להציל את הארי והיה "סוכן חשאי" אצל וולדמורט זה היה אמיץ מאוד
ולכן זאת גם דמות מאוד אהובה עליי....... -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 11:25 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אתמול קראתי את פרק 32-סיפורו של הנסיך, ואני לגמרי עם סנייפ הוא ממש אמיץ שהוא בחר להיות סוכן כפול בצד של וולדמורט ולשמור על הארי גם אם זה לא נראה ככה.
-------------------- יסכה~15~D: ![]() Life is what happens to you While you're busy making other plans --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 11:34 AM
|
||
נכון מאוד הוא ממש חמוד למרות שכל הספרים אני פשוט שנאתי אותו!
-------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:06 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אתה יכול לתן טעויות קטנות, לא מי יודע מה משמעותיות שהשפיעו על חיים של מישהו.....
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:19 PM
|
||
בדיוק!
-------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה גם די ברור למה סנייפ שונא את הארי -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:33 PM
|
||||
נכון את צודקת... -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:36 PM
|
||||
וגם שסנייפ הציל את הארי מלא בשנה הראשונה שלו... -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:37 PM
|
||||
נכון אבל רק בסוףהבנו כמה טוב הוא היה -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:38 PM
|
||||
ת'אמת שהוא טוב הבנו רק בזיכרון של סנייפ בספר השביעי -------------------- מיכל||13 וקצת||גריפינדורית בדם||הארי פוטר||משחקי הרעב||חופרת (-; ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 12:42 PM
|
||||
נכון מאוד הוא הציל אותו רק בשביל לילי -------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |