![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 07:43 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלינקיה לא מעודכנת. אשתדל לעדכן אותה היום:)
ללא קשר, היא תתאפס בקרוב ותפנה את מקומה למדריכים חדשים וללינקיה חדשה. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 22:38 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לעשות אשכול יומולדת?
-------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 17:46 PM
|
||
היי סופי,
מה כוונה באשכול יום הולדת? -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 17:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 18:06 PM
|
||
כל עוד את פותחת אשכול יום הולדת לדמות מהספרים ולא לשחקן כן.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 19:35 PM
|
||
אני יכולה לקבל תגמול על האשכול?
|
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 21:08 PM
|
||||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך את שניהם? גם סיקור על בית של קוסמים וגם על של מוגלגים? והלינקייה לא מעודכנת, איך אדע עם עשו סיקור על הבית הזה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 21:47 PM
|
||
סופי - אני בודק. מעט מורכב לענות כרגע.
קורן - לא. רק של סוג אחד. ואם אתה לא רואה לא בלינקיה ולא בעמודים האחרונים אתה יכול לפתוח. ממליץ לך לפש בפורום אם נפתח כזה מאז פתיחת הלינקיה הנוכחית. שין לב שתמיד מותר לבקש לחדש את הסיקור. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 17:19 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמ, היי
פירסמתי סיקור על לוציוס מאלפוי (גם העתקתי את הקישור) אבל כשפירסמתי אותו לא מצאתי אותו. ניסיתי את הקישור אבל כתוב שהקישור שבור או ישן. תוכלו להגיד לי מה לעשות? (דרך אגב, זה הקישור: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=8&...0#entry8596483) -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 18:53 PM
|
||
היי מיקה,
אני לא מוצא את הסיקור בשום מקום בפורטל. אבדוק את העניין ואחזיר לך תשובה בהודעה פרטית:) -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 10:39 AM
|
||
לא משנה אני פשוט אכתוב אותו מחדש:)
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 12:25 PM
|
||
למיטב ידיעתי, כל עוד הסיקור לא מופיע בפורום אחר בפורטל ולא הועבר לשום מקום לפי הנתונים של הפורומים, הוא כנראה נמחק ללא אפשרות לשחזרו. מצטער על הבעיה.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 19:29 PM
|
||
היי שירה ונועם :)
מותר לי לסקר תיאוריה שאני המצאתי והיא לא הכי מבוססת שיש? -------------------- סופי
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 9 2021, 19:33 PM
|
||
אלו שתי שאלות ואענה על שתיהן:
את יכולה לסקר תאוריה שאת המצאת. אין עם זה שום בעיה ואפשר ואף רצוי שתתני את המבט שלך לכל תאוריה שתסקרי. תאוריה לא מבוססת זה גבולי: אם היא לחלוטין לא מבוססת זה לא אפשרי אבל אם היא כן מבוססת על משהו ויש לה בסיס כלשהו היא בסדר גמור. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 17:21 PM
|
||
אסור לפתוח סיקור למשהו שכבר סיקרו, נכון?
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |