![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 27 2015, 17:52 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילנה, אני שלחתי...
גרייס, או יותר נכון כל משתמשי האתר הנכנסים ומפעילים את הפורום - אני בעומס די גדול לאחרונה ואני לא אוכל להתחבר בתדירות מאוד גבוהה לפורטל. אני מתנצל מראש על כל איחור בחלוקת החרמשים, אבל בסופו של דבר אתם תקבלו אותם, גם אם באיחור של שבוע-שבועיים. -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 18:11 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני לא זוכרת ששלחת, אם אתה אומר ששלחת אז יכול להיות שאתה צודק. כבר לא משנה, אתה זוכר ששלחת ואני לא. עזוב... -------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 18:26 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי.
עוד משהו? (: -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי פלין, מתי יפורסם אשכול הסיום של פעילות "הלהקה הקסומה"?
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 18:38 PM
|
||
בסוף אין אשכול, מצטער...
(לא זה לא כי אני עצלן ואין לי כוח שוש) -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 19:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, אוקיי (יואו, אני מתה מהפרס המאגניב והסודי)
מתי תשלח את החרמשים? -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2015, 19:24 PM
|
||
ברגע שאחד מחברי הנהלת הפורומים ישלח לי את החרמשים אני אוכל לשלוח לכולכם (:
-------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 19:09 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על איזה גביע מדובר באשכול הקוסמים המשולש?
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 19:11 PM
|
||
אני מתנצל, פאשלה שלי, משהו שלא אמור להיות שם
![]() נערך וכל זה~ -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 20:31 PM
|
||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?&act=ST&f=8&t=117064
כתבת פה "אמה ורוני" פעמיים -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 20:33 PM
|
||
נערך.
-------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 20:34 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי על החפירה, אבל כתבת הפוך
![]() כתבת אותי ואת אמה תחת הכינויים של עדי ובוני XD -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2016, 20:36 PM
|
||
ייערך עוד שנייה
![]() -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2016, 18:37 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היה את ספיישל ספר מחזור, ולא הספקתי להמיר את החרמשים.
אוכל בכל זאת לקבל אותם? אני אמורה לקבל 950 חרמשים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 9 2016, 20:03 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשר לטורניר - הקסמים שניתן להשתמש בהם - חייבים לנקוב בשמם או שאפשר לומר לדוגמא:
אתה: "הדרקונית יורקת לעברכם אש" אני: "אני מנתבת את האש לכיוון העץ בעזרת קסם" ? -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |