![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 10 2016, 14:39 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר, אבל ככל שתגידו יותר שמות קסמים ככה יהיה לכן יותר נקודות.
-------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2016, 16:57 PM
|
||
![]() מוגל |
תקשיבו! אין לי שום תלונה אבל יש לי חדשות. נכון המחזה של הארי פוטר והילד המקולל שיצא בלונדון? יצא מחזה בצורת ספר שג'יי קיי תכתוב! אני לא מאמינה שעדיין לא פרסמו על זה חדשות באתר! XD
-------------------- משפחת בלאק העתיקת יומין
טהורים תמיד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2016, 18:58 PM
|
||
![]() מוגל |
למה קראו להוגו כך?
אל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2016, 23:53 PM
|
||||||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום משפחת בלאק! אני מאוד מרגש בעצמי לשמוע את החדשות האלה, אבל זה לא סוג הדברים שקשורים לאשכול הזה... האשכול הזה הוא, כפי שכתוב בנושא שלו, אשכול שאלות / הערות / בעיות / תלונות. את מוזמנת לפתוח את זה כעדכון בפורום, כי זה בהחלט קשור לפורום, אבל באשכול הזה זה פשוט ספאם... הפעם לא תקבלי אזהרה אך תיזהרי להבא.
שלום יאיר בן עמי, לא הבנתי את השאלה, תוכל לשאול אותה טיפה יותר ברור? -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2016, 17:53 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,
רק הערה קטנה. פלין, פתחת שני אשכולות שהם המשימה השנייה של הטורניר, והם גם לא זהים^^ -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2016, 18:02 PM
|
||
אתה מתכוון לשתי הפעילויות שכתוב בתיאור אשכול "טורניר הקוסמים המשולש, משימה שנייה"?
כי אלה שתי פעילויות שונות, אבל הן במסגרת השלב השני של הטורניר ^^ -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2016, 18:05 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי. זה לא היה לי חשוב כלכך כי אני לא משתתף בטורניר הקוסמים המשולש^^ (באמת חבל) -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2016, 12:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי.
הפעילות "מתחת לדבקון" הייצה אמורה להיסגר לפני כמעט חודש והיא עדיין לא נסגרה.. -------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2016, 17:28 PM
|
||
טופל (:
-------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2016, 20:34 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בקשר לטורניר-כתבת בפעילות 'הספינקס' לרוני שמותר לה להשתתף בפעילות זו. הבעיה היא, שהיא השתתפה כבר בשתי פעילויות (שלמעשה הם אותם הפעילויות שאני השתתפתי).
זה לא משהו אישי, פשוט זה לא ממש הוגן שהיא השתתפה בשלוש פעילויות וזה.. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2016, 20:38 PM
|
||
אוקיי, לא שמתי לב, אני לא אחשיב את ההשתתפות שלה בהספינקס.
|
|
פורסם ב: Apr 28 2016, 15:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי יהיה אפשר לראות את הנקודות בבנק הנקודות על ספיישל פילץ'?
-------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2016, 16:48 PM
|
||
ברגע שאוכל אני אוסיף את הנקודות, בקרוב.
|
|
פורסם ב: Jul 26 2016, 17:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ, יש איפשהו תבנית לכתיבת עדכון?
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2016, 17:22 PM
|
||
![]() This is water ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בפורום הספרים, אבל את מוזמנת להסתכל בעדכונים בפורומים אחרים (בטו״ק למשל) כדי לקבל רעיונות.
-------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |