![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (17) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 22:09 PM
|
||
![]() מוגל |
רידל באנגלית זה חידה אז יכול להיות שכיאילו טום רידל כיאילו הוא חידה שאף אחד לא יכול לפתור?(לדעת את העבר שלו והכל???)
-------------------- "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכל, רחם על אלה שחיים בלי אהבה. אם תחזור, תוכל אולי לדאוג שפחות נפשות תיפגענה. שפחות משפחות תיקרענה לגזרים. אם זאת נראית לך מטרה נעלה, ניפרד לעת עתה"
-------------------------------------------------------------------------------------- זה לא משנה שהארי מת. אנשים מתים כל יום. חברים... משפחה... כן. איבדנו את הארי הלילה. אבל הוא עדיין איתנו. כאן. כך גם פרד. רמוס. טונקס. כולם. הם לא מתו לשווא. אבל אתה כן. כי אתה טועה! לבו של הארי פעם למעננו! למען כולנו! זה לא נגמר! -------------------------------------------------------------------------------------- "גם אני מצטער, אני מצטער שאף פעם לא אזכה להכיר אותו אבל הוא יידע לשם מה מסרתי את חיי, ואני מקווה שהוא יבין. ניסיתי להפוך את העולם למקום שבו הוא יוכל לחיות חיים מאושרים יותר." -------------------------------------------------------------------------------------- [color=gray]"הצעקה היתה נוראה עוד יותר, כי מעודו לא ציפה או חלם שהפרופסור מקגונגל מסוגלת להשמיע קול כזה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 22:12 PM
|
||||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, שני! החשיבה שלך מאוד מעניינת, אבל לצערי האשכול הזה נועד לבעיות\שאלות\הצעות בקשר לפורום הזה, לכן ההודעה שלך הינה ספאם. אני ממליצה שתקראי את חוקי הפורומים ואת החוקים של כל פורום בו את מגיבה. אם יש לך שאלות נוספות שלא בקשר לפורום ספציפי, את מוזמנת לפתוח אשכול בפורום שאלות\הערות או לשלוח לי הודעה פרטית ![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 13:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלנקייה, הקללות והלחשים שסוקרו נמצאים תחת הקטגוריה ׳סיקורי מקומות׳ במקום תחת ׳סיקורי קללות/לחשים׳. זה בכוונה?
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 15:03 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, זו טעות. נערך, תודה על ההערה
![]() -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 12:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועכשיו במקום 'סיקורי לחשים' כתוב 'סיקורי מקומות', למרות שהקטגוריה הייתה אמורה להיות 'סיקורי לחשים'... ><
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 13:44 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוקן :)
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 10:01 AM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
תגובה בדיון שאני פתחתי נחשבת לתגובה בדיון שאפשר לקבל עליה אוניות? -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 10:34 AM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם היא מספיק ארוכה ומפורטת אז כן, בהחלט (:
-------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2016, 20:09 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, ערכתם לי בטעות את האוניות ל-3 במקום ל-30, אשמח אם תוכלו לתקן, תודה ^^
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2016, 20:10 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוקן
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2016, 21:01 PM
|
||
היי, מקבלים אוניות על תגובות בסיקורים?
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2016, 09:43 AM
|
||
לא, רק מה שמצויין באשכול
![]() -------------------- בגן העדן של ילדות
|
|
פורסם ב: Oct 14 2016, 14:06 PM
|
||
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=127149
היי, אני כבר סיקרתי את הלחש הזה ופשוט לא הוספתם ללינקייה. אפשר לטפל בבקשה? ^^ -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2016, 14:07 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מיד מוסיפה. מתנצלת על העיכוב וכל הכבוד על הסיקור D:
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2016, 14:08 PM
|
||
הכוונה הייתה שזה לא הסיקור שלי, מאיה פתחה סיקור על לחש שאני כבר סיקרתי בעבר...
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |