![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
גיל: מראה: אופי: רקע: הורה אולימפי: נשק: שנה במחנה: כישורים: יכולת מיוחדת: הערות ודברים נוספים: -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 19:43 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם: ג'וני כריסטופר (כי לא היה לי שם מקורי אז לקחתי חלק קטנטן מהשם המלא של ג'וני דפ XD)
גיל: 12 מראה: גבוה ורזה, עיניים חומות ושיער חום כהה, עור מעט שחום. אופי: חסר ביטחון, ישר, בעל לב טוב, נבון. רקע: חי עם אביו, אין לו הרבה חברים בגלל שהוא עובר דירות רבות וחי כל פעם המקום שונה כדי להקשות על המפלצות השונות למצוא אותו (למרות שהוא לא יודע שזאת הסיבה). הורה אולימפי: מינרווה (אתנה). נשק: סכין. שנה במחנה: עוד לא הגיע למחנה. כישורים: אסטרטגיה מיוחדת ומתוחכמת המבלבלת את האויב. יכולת מיוחדת: הוא עוד לא גילה בינתיים (וגם אני לא XD) הערות ודברים נוספים: אמ... היא תבוא לקחת אותו למחנה החצויים כי היא תחשוב שהוא חצוי יווני??? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2012, 19:53 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:ארטמיס רייס
גיל:12 מראה:שיער ג'ינג'י כהה וגלי,עיניים ירוקות בורקות,עור מנומש ופנים מנומשות,גבוה ורזה. אופי:י"ב רקע:אף אחד לא ידע מאיפה היא הגיעה,אבל היא נמצאה כאשר הייתה בת שבוע בלבד בפתח המחנה,כירון לקח אותה וטיפל בה,ונתן לה את שמה מכיוון שראה כמה היא אוהבת את ביתן מספר שמונה,היא הייתה חצויה,זה היה ברור,אבל אף אחד לא ידע מי ההורה האולימפי שלה,בסוף,ההורה האולימפי שלה נכנע ביום שבו היא נשלחה לחפש חצויים חדשים,וגילו מי הוא ההורה שלה,ובגלל זה שלחו אותה. אמא שלה הייתה ארטמיס,האלה שנשבעה לא להוליד ילדים לעולם. הורה אולימפי:ארטמיס (כי גם לאלים שנשבעו לא להוליד ילדים מותר מידי פעם להפר את השבועה,עובדה.) נשק:חץ וקשת,החצים עשוים גם מארד שמיימי וגם מזהב קייסרי. שנה במחנה:12 כישורים:חושים של ציידת,יודעת לשרוד בשטח,מעולה בשימוש בחץ וקשת,חמקמקה,מהירה. יכולת מיוחדת:חושים מפותחים. הערות ודברים נוספים:תתחילי,והיא תבוא לקחת אותו למחנה החצויים. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2012, 20:25 PM
|
||
התעוררתי לצלילי השעון המעורר שלי, צחצחתי שיניים ושטפתי את פניי.
לא היה לי כוח לעוד יום בבית הספר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2012, 20:59 PM
|
||
"אני בטוחה שזו טעות" אמרתי בפעם האלף לפחות,כל הלילה הייתי ערה וניסיתי לשכנע את כירון.
"זה לא טעות" הוא אמר לי. "אני לא הבת שלה!" אמרתי בכעס. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2012, 17:57 PM
|
||
עברתי מלא דירות ובתי ספר בזמן האחרון בגלל העבודה של אבא שלי, אבל תמיד הייתי התלמיד המצטיין למרות בעיית הקשב והריכוז והדיסלקציה שהיו לי, מה שגרם ללעג בקרב כל התלמידים האחרים...
נמאס לי לעבור דירות כל הזמן, נמאס לי לעבור בתי ספר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2012, 21:38 PM
|
||
"העניין הוכרע,האלה בעצמה הופיעה כאן!" אמר כירון,קצת בכעס.
חשבתי על זה רגע,ארטמיס הופיעה במחנה ואמרה שאני ביתה,אני אף פעם לא ישנה בלילה בגלל הירח,יש לי חושים מפותחים,אני מעולה בחץ וקשת.... "בסדר,לאן אני צריכה ללכת?" אמרתי באנחה. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2012, 01:44 AM
|
||
לא הייתי פה בשבועות האחרונים כי היה לי ממש עמוס...
מצטערת... ------------------------------ לקחתי את האוטובוס שמגיע לבית הספר, עמדתי כי לא היה מקום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2012, 11:24 AM
|
||
זה בסדר
-------------- הוא נתן לי כתובת של בית ספר. "אלוהים,זה כאילו אני סטאיר" רטנתי. "ארגוס יקח אותך" אמר כירון,בהתעלמות מההערה שלי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2012, 23:43 PM
|
||
הייתה תאונה אז חסמו את כל הדרכים הראשיות והאוטובוס שינה את מסלולו ועשה עיקוף ענק.
"אני מאחר." אמרתי לעצמי כשהבטתי בשעון הדיגיטלי שבקדמת האוטובוס שהראה את השעה שמונה וחמישה. סוף - סוף הגענו, נכנסתי לכיתה בסערה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2012, 00:00 AM
|
||
אין לי מושג איך,אבל הגעתי במהירות על לכיתה.
"לפחות עירפול הטלתם על בני התמותה?" אמרתי בעצב,מקבלת את גורלי להיות תלמידה משועממת בעל דיסלקציה,בעיות קשב וריכוז,והיפראקביות קשה. ארגוס הניד בראשו בשלילה,ואז נעלם. יופי לי. למזלי,ידעתי איפה המנהל והמורים,אז הטלתי על כולם עירפול. עכשיו אני התלמידה החדשה כאן. אושר גדול. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2012, 15:10 PM
|
||
התיישבתי בכיתה.
המורה - גברת רובינס נעצה בי מבט כעוס שסימן לי שהיא רוצה לדבר איתי בסוף השיעור. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2012, 15:25 PM
|
||
אחר כך הלכתי לכיתה,נכנסתי אליה.
"אני התלמידה החדשה" אמרתי וניסיתי לסקור במבטי את כל התלמידים,מחפשת את החצוי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2012, 15:26 PM
|
||
המורה הציגה את התלמידה החדשה.
"זו ארטמיס והיא תלמד איתנו מהיום." "שם יפה," אמרתי כשהיא עברה לידי, "כמו אלת הציד היוונית." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2012, 22:11 PM
|
||
נכון,אולי כי זו אמא שלי,חשבתי.
אבל חייכתי אליו. ואז קלטתי את זה. הוא החצוי. התיישבתי במקום שלי,מאחוריו. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |