![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 14 2012, 13:34 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיהרתי ללכת, ונראה לי שהוא קצת לא עמד בקצב.
איך אני מגיעה לגבעת החצויים בלי להרצח בדרך?! -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2012, 16:28 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היא הלכה מהר, כמעט רצה, ואני התנשפתי אחריה, מנסה לצמצם את המרחק שבינינו.
"למה את כל כך ממהרת?" שאלתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2012, 18:20 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי ללכת במהירות.
איך למען האלים אני מגיעה למחנה עכשיו?! ארטמיס, תעזרי לי, התחננתי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2012, 23:45 PM
|
||
"את מוכנה להסביר לי מה קורה כאן?" נעצרתי ושאלתי בכעס, "ואיך אני אדע שאת לא סתם עובדת עליי?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2012, 00:10 AM
|
||
"תאמין לי שאני לא עובדת עליך, אני חושבת איך אנחנו יכולים להגיע לשם"
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2012, 01:53 AM
|
||
"איפה המקום הזה בכלל?" שאלתי, "ומתי נגיע?"
|
|
פורסם ב: Oct 2 2012, 01:54 AM
|
||
הסברתי לו בקצרה איפה המחנה.
"ואני לא יודעת איך נגיע!" -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2012, 17:48 PM
|
||
"את באת כדי לקחת אותי למחנה ואת לא יודעת איך נגיע? איך באת לפה בכלל?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Oct 5 2012, 22:39 PM
|
||
"בעזרת..עזוב, איפה ארגוס כשצריכים אותו!?"
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2012, 13:22 PM
|
||
"ארגוס?" שאלתי, "מי זה?"
|
|
פורסם ב: Oct 12 2012, 14:54 PM
|
||
"אוף אוף אוף אוף!ארטמיס תעזרי לי!" צעקתי ביוונית מרוב תסכול.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |