![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 22:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאמ, אז ככה.
המפגש היה נחמד ביותר, אע"פ שלחלק היה משמעמם, ולא התחברו.. מצטער למי שסתם טרח. נאמ, בכל מקרה, היה שווה, גם אם לא הספקנו הכל [ולא, לא הספקנו הכל אהמ.צבי.אהמ.חביב. ![]() אז זה הסיפור שלי: בשעה 8:00 קמתי, התארגנתי, ויצאתי אל עזריאלי, 'תם יודעים כדי לארגן הכל. הגעתי לשם ב-9:30, וחיכיתי רבע שעה ![]() :S לא נורא.. התחלנו לעבוד ולגזור את המדבקות, ופתאום דפי מגיעה. ![]() השעה הייתה 10:55, והתקדמנו לכיוון הקולנוע. הגיעו עוד 12 משתמשים בערך, והתחלנו לדבר ולהכיר ולהדביק מדבקות עם כינויים [אני אעלה דוגמה של המדבקות]. בקיצור, אחרי המתנה של רבע שעה, בה הגיעו עוד כמה ילדים, שומר מפגר אמר לנו לרדת קומה, ככה שהמשחק התבטל, ולא היה ממש מה לעשות, אז המשכנו לחכות, והיגעו עוד 3 ילדים ש-איחרו-. ניסניו לעלות לגג, אבל הוא נסגר בגלל מפגש ישרא מטומטם. אע, כע. מפגש ישרא ![]() בכל אופן, בזמן המפגש גילינו שהפורום נפרץ, ונכנסו לפורום דרך הלפטופ של מיקי [אני עוד אחזור אליו ^^"]. אל דאגה, העלינו גיבוי. נאמ, בגלל שגירשו אותנו מכל מקום אפשרי, לא הייתה ברירה, וירדנו אל קומה -1. דווקא מגניב שם, והיינו שם. התפצלנו קצת, כי היו כמה שנשארו והלכו מכות [חעחע, צבי וחביב]. ובינתיים ב -1, מיכל ניסתה לעשות היכרות, ללא הצלחה, אז ניסניו לעשות חידון, הקראנו 5 שאלות, וכמה זכו בהעלאה במונה הודעות. אחרי כמה זמן של דיבורים קרן ושני הגיעו, ואז עוד כמה. נאמ, לא יודע איך, אבל קרן וצבי התחילו כסאח. חעחע. ![]() וקרן חסמה את צבי. וזה היה קורעע. אניוואי, המשכנו לצחוק ולדבר, כי לא היה ממש משהו אחר לעשות, ובינתיים קרן וצבי המשיכו לריב, ולצבי הייתה בובת קמח כזו. הוא ניסה לקרוע אותה על קרן ובטעות שפך את הקמח עליי, על הג'ינס, על התיק שלי, ועל הלפטופ של מיקי. אז הלכנו לנקות את הלפטופ בג'ויסטיק, ומשם כבר התחלנו להתפזר כל אחד לדרכו. ועכשיו: הציטוטים+דברי מפתח "היפופוטומונסטרוססקוויפדאליופוביה-הפחד ממילים ארוכות"/ קרן ושני [עריכה של שני ^__^] "אתה חסום... אתה עדיין... עדיין... עדיין... חסום!"/ קרן לצבי [עם שלט] "כל הפורטל לכאן"/ לני, עם שלט שעבדה עליו 10 דק'. "סבב היכרות!!"/ מיכל , 2054389389 פעם. "אפשר את השרביט?"/ אסף ללני, מה? היא הביאה שרביט אמיתי! "קוראים לי מיכל , הכינוי שלי זה מיקי"/ מיכל , פעם 100000000 ! "זה זארה ! זה שווה יותר ממך!"/ שני לצבי . "אה , זאת את" כולם למורד" "רולינג בוחרת שמות משפחה מספרי טלפונים, וגונט זה המשפחה שלי"/ לני "הפיצה תהיה מוכנה עוד 8 דקות"/ מוכרים בסבארו. -לני עם כל הציוד הפוטרי שלה, הוא מגניב! -חביב שצילם את קרן. תביא לי ת'תמונות. -השלט של קרן. [עריכה של קרן =] אני מבקש שמיש לא היה במפגש שלא יגיב. ועכשיו: התמונות! מימין: ליאל, לני, תומר [פוטר] ליאל.. ארררר... המצלמה הייתה חייבת לזוז >_> ליעד. היד של צבי, חוסמת את המצלמה ![]() קרן וצבי רבים.. זה מטושטש כי הם בדיוק זזו וקרן בדיוק קפצה על צבי XD חעחע. [קרן מימין וצבי משמאל, מן הסתם] ניר, אנימה בוי =] תומר פוטר אביה-Mrs. Malfoy מימין: ליאל, לני השלט של קרן. קרדיט לקרן. Mrs. Malfoy ואנסטסיה [?] משמאל: דפי, ניר [אנימה בוי], אסף [מצונזר. חעחע!], תומר פוטר, מיכל [מיקי] מימין: צבי, מיכל נאמ.. אע"פ שרשום. מימין: מיכל, ליאל, צבי, דפי רשום >_> צבי ![]() באיקס: דפי [דפנה], בעיגול: מיקי במשולש: יאנה [yana455] התמונות של רווית: הפיל שבסנטר מסניף את יאנה! מיקי ^^ יאנה! אומגד למי שיש עוד תמונות, שישלח אותן בבקשה לכתובת: godric@hportal.co.il -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 22:53 PM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני באגודת צא"עח! [ צבי אתה עדיין חסום! ]
ננממ .. היה כיף , "צבי?!!? אתה חסום! ח-ס-ו-ם!!" קרן "אתה עדיין חסום!" קרן, שוב "שלוש ארבע ו-חסוווםם!!" שני וקרן. "כל הפורטל לכאן" לני "סבב היכרות!!" מיכל ^^ "אפשר את השרביט?" אסף ללני. "קוראים לי מיכל , הכינוי שלי זה מיקי" מיכל , פעם 100000000 ! "זה זארה ! זה שווה יותר ממך!" שני לצבי . "אה , זאת את" כולם למורד" "היפופוטומונסטרוססקוויפדאליופוביה" שני וקרן ! "טידוס ההומ." צבי וחביב קטעים מצחיקים!! קרן מרביצה לצבי! חחעחע "צבי?! אתה חסום! חסום!" אנחנו עולים למעלה . לני עלתה לסוף המדרגות וצעקה "כלל הפורטל לכאןן!!" והרימה תש'שלט , אנחנו נקרעים!!! המאבטח לוקח ללני את השלט ומצקמק אותו ! אחרי כל העבודה, איך היא התעצבנה , חעחע תגייבוו!! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 22:57 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חחח נשמע שהיה דיי מצחיק למרות שלא עשיתם משהו מיוחד בסוף לא יכולתי לבוא אולי במפגש הבא ולמה לא הלכתם לאיפ השיש את המשחקים האלה אם האסימונים במקוםם להשתעמם בקומה השנייה...
-------------------- ![]() ![]() קרדיט לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 22:59 PM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
חהחה!!
ליאל- גם אני בצא"עח!!!! צא"עח שליטה!!!! ואסך ![]() חהחה DDD היה ממש נחמד! וצבי.. חסום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 22:59 PM
|
||
אבל אף אחד לא צילם ומסכן צבי
-------------------- ![]() ![]() קרדיט לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:01 PM
|
||
אה ליאל...
זה טידוס והא כל כך לא הומו!!! זה צבי שהומו DDD: [וחסום] וסקוואל הומו!!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:01 PM
|
||
![]() מוגל |
חחח נחמד חבל שלא באתי
-------------------- היער האסור
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחע
הורידו אותנו מהקומה השנייה ![]() צאע"ח!!! חעחע. צבי חסום. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:05 PM
|
||
צבי אכן חסום XD
אסף תוסיף אותי בפוביה!!!! OO" וצבי האידיוט! כשירדנו למטה כשלקחו אותנו כל הקמח היה מפוזר שם XD וכדי להוכיח שטידוס לא הומו [וממש ממש חתיך] ![]() אח... 3> ואם תרצו אני אעלה תמונה גדולה יותר P= -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה מה זה כיף
תראו תחתימה שלי שורה אחרונה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
למה צבי חסום בכלל והוא רב אם כולם חחח אם חביב ושני וקרן
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:07 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאד כתתבי עכשיו הודעה נורא נורא ארוכה על מה שהיה לי וזה נמחק >>
אז אני אקצר, היה נורא נורא כיף. אני ושני באנו ב11 ואיבדנו את כולם ברבע ל12. שעה וקקצת הסתובבנו וחיפשנו את כולם עד שמצאנו אותם ב1 בערך. עכשי ושמצאנו אותם ירדנו ל1- או 3- לא סגורה על זה. קיצר, שם התחיל להיות מצחיק כל רגע צבי צעק "שתקו!!" ואותי זה נורא עיצבן אז קמתי ונתתי לו מכות. הוא התעצבן נורא נורא, מסיבה לא ברורה [עלק] ואז צעק שוב, עלי אז התעצבנתי והכנתי שלט של :חסום" ענק. ואז רדפתי אחריו בקומה עם השלט הזה עד שהוא קרע אות ו[בושה וחרפה] ובינתיים כל השאר צחקו מזה שצבי הומו ^^ ככה זה היה עוד כמה זמן עד שנורא נורא נורא הלכנו מכות והיה מצחיק. לא משנה, בקיצור בסופו של דבר התמלאתי קצח וצבי היה מנודה ומוכה חיחיחי אבל היה אחלה מפגש. . אני רואה שאתם מתלהבים מהחסום שלי יותר מידי. הוו וואל ^^ בכל מקרה תעלו תמונות!!! -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:09 PM
|
||
לאלאלא..
מחנה הכוחות זה שני וקרן VS צבי [נחש מי ניצחו^.^] אז חביב תומך בצבי.. וכל השאר בנו כי אנחנו הכי שוות! ככה הוקמה אגודת צא"עך! וצבי בעצמו הודה שהוא לא יכול עלינו! זה היה מין.. "הבא שצועק פה אני יורד עליו במכות!!" *שתיקה*, "טוב חוץ משתי אלה *מצביע עליי ועל קרן* כי הן גומרות עליי" הוא אמר את זה!!!XP -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:12 PM
|
||
מסכן השפלתם אותו והוא כנראה היה האטרקציה האמיתית במפגש חחח
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:12 PM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחע !!
היה קורע צביי!?!? אתה עדייןן ח=ס=ו=ם ! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |