![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:23 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע, הוא גם חסם אותי.
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:24 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליעד,
תשיג לי את אסף ואני יעלה אותך לניהול . -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:24 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפני שניה אסף הגיב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:25 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמ.. אותי הוא לא חסם ^^"
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
i see
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
איתמר - יש לך תמסן של אסף?
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:30 AM
|
||
מה אתה רוצה ליעד?
ותפסיק להגיב הודעות שלא קשורות למפגש. זה לא נו"ד. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:30 AM
|
||
![]() P.E.A.C.E ![]() ![]() |
על מה אתם מדברים???
חבל שלא באתי למפגש פשוט אני צילמתי סרט -------------------- ![]() ![]() "Si me vieras con los ojos que te veo Fueras mi julieta y yo por siempre tu Romeo" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:32 AM
|
||||
אני יגיד לך אסף פשוט אתמול מיקי העלה אותי לניהול גרפיקה אבל בגלל הגיבוי הורידו אותי ואני רוצה שיחזירו אותי. נ.ב אם אתה יכול למחוק את האזהרה שנתת לי בבקשה?- זה היה לפני יותר מחודש. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:32 AM
|
||
![]() 0000 |
XD
הצלחתם בכלל לעשות את אחד המשחקים שלכם? XD איבדתי אותכם X: -------------------- To be or not to be, does truly this is the question?
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:33 AM
|
||
ממש לא.
לא הצלחנו. וליעד- אני לא מוריד. הייתי מוריד אם לא היית מספאים עכשיו, ואני אוריד אותה עוד חודש. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אממ... לא ממש איפה הייית?
|
|
|
||
![]() מוגל |
יואווו תפסיקו כבר עם החסום הזה זה מעצבן!!!
-------------------- היער האסור
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:34 AM
|
||
אוקיי מעכשיו
אף אחד שלא היה במפגש לא מגיב!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:34 AM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שלא היה במפגש שלא יגיב בבקשה!!!!
ויאנה- איזה הצלחנו.. אפילו היכרות לא הצלחנו לעשות XD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |