![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:13 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנפיל אל תכתוב הודעות אם לא היית במפגש כי לא תבין כלום.
אד בבקשה אם אתה לא רוצה אזהרה על הספאמה [כי אתה מספאים בעיקרון] תפסיק לכתוב! -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:14 PM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
צבי בבאן לשבוע באדיבותנו ובאישורו של אסף!
ולמה אנשים שלא היו במפגש מגיבים כאן? OO" בכל מקרה אתם מה זה הרגתם אותי ואת קרן! שעה חיפשנו אתכם! ובאמת שזה לא אשמתי שזארה שווה יותר מצבי><" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:16 PM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ .
עד ששני קראה לי "ליאל ! תחכו לנו למטה!!" כי אתן עליתן ואנחנו ירדנו! חעחע -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:16 PM
|
||
האמת, שכל דבר שווה יותר מצבי.
אפילו נמלה שווה יותר מצבי!!! וזאת עדיין... רק נמלה!!! ובאותה מידה, זה רק צבי [ההומו] -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:17 PM
|
||
כן!
אני צעקתי לכם ולא שמעתם אז אני מין כזה מנערת אותך קצת, "ליאל! חכו לנו למטה!!" כי זה היה באמצע המדרגות הנעות XD חהחה אבל לפחות מצאנו אתכם^^" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב... הנפיל. לא לרשום יותר הודעות. זה אשכול למי שהיה מבפגש.
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:19 PM
|
||
גאד נוו שאנשים יבואו וישימו תמונות [חוץ מחביב כמובן]
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:19 PM
|
||
אני עכשיו מכין את התמוונת
ואז אעלה. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:20 PM
|
||
לחביב אסור להעלות תמונות כי הוא יעלה את קרן OO"
הוא לא מחק אותן בסוף.. הוא גם צילם אותי עושה ז*ן למצלמה><" זאת לא תמונה שמין הראוי לצנזר? עריכה: גם את ההודעה הזו. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:21 PM
|
||
אכן כן! חביב חצוף!!
ולחביב גם יש באן ^^ חהחהחהחה אה ואסף אם יש לך את צבי במסן [והוא מחובר] שלח לו את החסום -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:22 PM
|
||
לא.. אין לי.
תני לי ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:23 PM
|
||
שניה אני אחפש...
lordzvi@nana.co.il ונראה לי הוא חסם אותי גם. חהחהחהחה -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:23 PM
|
||
אבל חביב רק ליום P=
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:28 PM
|
||
למי אכפת?!
זה מספיק כדי שהוא לא יפרסם את התמונות שלו -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:29 PM
|
||
חהחה נכון!
את יודעת שהצלחתי להתיז עליו מים?!? זה כי הוא נזכר להתנצל רק כשכולנו הקפנו אותו >=| -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |