![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 01:58 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא תמונות שלך זה שלי אז... לא ממש
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 02:20 AM
|
||
![]() זומבי זומבי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמ
תעלו עוד קצת תמונות^^ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 02:23 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם היה לי הייתי מעלה ^^
+ דפי לא להעלות את שלי! אהממ לא להעלות!! כנ"ל אסף ! + לא משהו אישי , יצאתי שם מסוממת ! חעחע -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 02:43 AM
|
||
![]() Que sera, sera. ![]() ![]() ![]() |
אני מצטערת אם אסור לי לכתוב פה, אבל אני כותבת בשם מישהו שביקש ממני,
אתם יודעים, צבי. הוא אמר לי למסור לכם, והוא היה במפגש, אז בכל זאת......: אם נעים לכם לצחוק על חשבון אחרים שיהיה לכם בכיף. אבל למה להרוס את היום?אמרתי לכם שתקו יש לי כאב ראש לא הפסקתם! ועוד זה ההתיחסות שלכם שבעוד 10 ימים יש לי יום הולדת כל מי שהלך נגדי אני יזכור אותו וזהו....אני חושבת שהגזמתם, אבל סליחה על ההתערבות, בתודה, נועם^-^ -------------------- ![]() נועם| גוש פרווה כחלחל| בת 24| מפלצת העוגיות| משהו ישן וטוב. The Sky Could Be Blue, Could Be Grey, Without You Its A Waste Of Time. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 02:53 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידי לו שאם באמת היה לו כאב ראש הוא לא היה צועק על כולם ומתעצבן.
ואנחנו מתייחסים אליו ככה כי הוא העליב והתחצף להנהלה, אז.. הוא יבין לבד -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 03:05 AM
|
||
![]() 0000 |
בלע, אין תמונות? יש לי רק תמונות של מיקי של רוית ושלי XD
ואין לי כוח לעלות. עוד מעט.. -------------------- To be or not to be, does truly this is the question?
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 03:32 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמישהו יעלה תמונה של דפי!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 03:46 AM
|
||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אררג. או גרר על פי גרסה של ליאל. איך עושה חתול ליאל? צבי - כשתצא מהבאן אל תביא תמונות שלי! לעולם! ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 03:55 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין תמונה של דפי ^^"
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 18:21 PM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאממ
גם לי אין >< =[ -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 19:07 PM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוווווווווווווף
נו מה??? לאף אין את תמונה של דפי??. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 19:59 PM
|
||
לא ^^
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 21:13 PM
|
||
![]() But why is the rum gone?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נממ נשמע שנהניתם
(הייתי אמורה לבוא, וסורי שלא הודעתי אבל לא ידעתי שאני לא אבוא עד שגיליתי שהשעה 11:30 אתמול)... -------------------- " in the end we're pretty much the same ,we're just living in different lies "
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 21:13 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארררר..התחלתם הכול בלעדי
![]() חח..סתם ואי ליאל אני ודפי מזה התפוצצנו מצחוק. "מיקי בוא ,עכשיו"XD ליאל למיקי XD ילדה בת 11.5 נותנת פקודה למבוגר בן 22,23,24(?) XD -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 21:15 PM
|
||
בן 20 XDDD
זה היה כזה מצחיק>< "מיקי! בוא! ומייד!!" XDDDDD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |