![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 21:16 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDD
איך התפוצצנו מצחוקXDD אררר..אני מזה מכוער בתמונה >< בלעעע.. לא להסתכל !XDD סתם.. -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 21:17 PM
|
||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDD נמ.. הו השיעמום =/ בטח ליאל תרצח אותנו כשתראהעל מה דיברנו בעמ' הקודם >< -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 21:20 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא..
איך קרן כמעט רצחה אותי כשעשיתי חתימה ל 'צבי..אתה חסום!' היתי חייב להשמיד אותה והשמדתי! חיחיחיחי -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 22:44 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שוב נמחק..
אני רק מקווה שיפתרו את הבעיה מהר, ושהפורץ יסולק מהר... בכל מקרה, מה עם התמונות?זה הכול? -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 22:46 PM
|
||
![]() מוגל |
תמונות:
דימו, טופי ועדי נגנבו מאינה: הפיל שבסנטר מסניף את יאנה! מיקי ^^ יאנה! אומגד עוד מעט אני יערוך וישים עוד תמונות של אנשים מהפורום. חה! לא. ביי. ![]() -------------------- ~ופה יש חתימה אפלה וקשוחה עם מוזיקה, גולגלות וכל השיט~
רייבנקלו, הבית שנותן לך כנפיים. (H) בלה \ לוציוס \ ליאו לאבגוד \ אדון האופל= 3> מתוך;'פרפים', המגדל הלבן: "הוא נחמד.. אבל ליאו, ארר.. ליאו פשוט סקסי!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 22:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחע.. XXD
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 22:54 PM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן הכל נמחק?! בפעם האלף!
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 22:55 PM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח... ואיך אסף חשב שהוא הגננת שלנו...
מי רוצה קרפ? מי רוצה פיצה???? XD היה מצחיק וכיפי!!! [= ויש לכם מזל שאין תמונות שלי... -"אבדה קדברה" צבי אתה עדין חסום!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:01 PM
|
||
נאמ... תפסיקו עם הקטע עם צבי.. זה גורר בלאגן!
ולא הכתוונתי להיות גננת.. הראיתי לכם מה יש! העליתי עוד תמונות בהודעה הראשית! -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:03 PM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת... אבל זה היה מצחיק...[=
הגננת אסף... (סתם..) וסליחה על הקטע עם צבי.. פשוט שהסתכלתי על זה מהצד... זה היה די... מצחיק.... [= --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:04 PM
|
||
היה מצחיק, אבל זה פוגע בו... וציב-אנחנו לא צוחקים עליך, צוחקים איתך.
נאמ, העליתי עוד תמונות. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:05 PM
|
||
יש תמונות שלי?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:06 PM
|
||
לא.
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:12 PM
|
||
חבל...]=
חח.. לא אכפת לי שיהיה... אחרי שהלכנו היה עוד משהו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:23 PM
|
||
![]() נממ... פשוט תומר?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ...אוף...איזה בעסה... לא צילמתי כלום...ביאוס...לאנורא
-------------------- ![]() אני: תומר|14|כפר סבא|הכפר הירוק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |