![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נהדר..שוב אין תמונות שלי...
ולי לא הייתה בעיה עם תמונות!!! סתם, צוחקת. אבל זה מעצבןןןןןןן! -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:24 PM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככן.. היה לי מצלמה (בפלאפון)
וברוב פיגורי לא צילמתי... את הקטע שצבי רץ... (חסום!) חיחי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:26 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הסכמנו שיורדים מהקטע הזה...
ובכל זאת, מה הקטע שכולם מסתירים את הפרצוף שלהם עם הידיים, ואני יושבת לי בפוזה של לא-אכפת-לי-צלמו-אותי-חופשי-מה-זה-משנה, ובסוף דווקא לי אין תמונות??? באמת, מה הקטע?! -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:30 PM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזז... גמלי אין תמונות..... ]=
חבל... טוב.. זה בגלל שלא נתתי לאסף לצלם אותי... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:30 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשוק!
אין תמונות שלי?!?!? אבל אתם משום מה נורא התלהבתם לצלם אותי עם השלט ורודפת וצועקת! איפה הץמונות איפה?! -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
חחחח, ובסוף אני נדפקתי...
לא נורא, כולה תמונות! אוקי, באמת רציתי שתהיה לי תמונה, אבל נראה לי שאלו כל התמונות... בכל מקרה-אני מוכנה למפגשפורום הבא, ואני גוררת את כל סלית'רין, כן, כל סלית'רין למפגש! ושלא תעזו להתנגד!אני ארדוף אתכם בחלומות שלכם עם מחלת העופרוטוס שלי! מוהאהאהאהאהאהאהאהאה! (בסלית' כולם יודעים שאני משוגעת שאוהבת לחנוק אנשים.) -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשכחו.
חביב!!! תמונות! -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:33 PM
|
||
חיחי... כן.. די השתגעת... עם השלט שלך...
ח=ס=ו=ם=! יאיי... אבל זה היה כבר אחרי שהפסיקו לצלם... אסף צילם בהתחלה וזהו.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:34 PM
|
||
לא נכון !
![]() צילמתי אותה עם השלט! -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אותה התחלה שבה כולם הסתירו את הפרצוף, ורק אני לא!
אוףף אני שונאת את זה! (עזבו אותי, יש לי טימטום במוח) -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:36 PM
|
||
אסף... יש תמונות שלי?? S:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:43 PM
|
||
לא ><"
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:53 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם אותה התחלה שנאבדתם לי ולשני
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:59 PM
|
||
![]() מוגל |
אז ככה:
הגעתי ב-9:30 לתחנה המרכזית, מחכה כמו מטומטם לשתי בנות מהפורום, שאחת מהן הבריזה בכלל ולא טרחה להודיע, והשנייה לא טרחה להודיע לי שהיא מאחרת. סבבה נסעתי לבד לעזריאליף ואיחרתי באיזה רבע שעה, הגעתי לא הכרתי כמעט אף אחד... אחרי זה הגיעו עוד כמה שאני מכיר, וירדנו כמה קומות למטה, לקומה -1, בסוף הגענו לקומה -4 ,איך שהוא.... עוד לפני זה אני ומיקי וצבי הלכנו לאכול, ורק אחרי זה ירדנו למטה............ צילמתי הרבה תמונות, וחלקן מפלילות,חחחחחחחחחחחח.........(מצטער קרן)... ואני יעלה אותן רק מחר, כי אין לי זמן היום. בקיצור אחרי זה ירדנו לג'ויסטיק,לא שיחקנו,סתם ישבנו שם כמה מטומטים, אחרי זה הרוב הלכו הביתה, והיו כמה שהלכו לדיזנגוף סנטר...... חלק הלכו מוקדם יותר וחלק הלכו טיפה יותר מאוחר, בקיצור, אני ומאיה וקלי הלכנו באוטובוס לדיזנגוף ומיקי וצבי נסעו באוטו עם חבר........... הגענו לשם, חיפשנו יותר מחצי שעה אחרי האחרים, ועד שמצאנו אותם יצאה נשמתנו........ בסיום הצטרפו אלינו חברים של מאיה שהיא שמרה עליהם.. אנחנו כה מטומטמים שהלכנו ברגל עד עזריאלי, כי לא מצאנו את תחנת האוטובוס....... בקיצור נסענו הביתה בסוף והגענו בשלום.. מחר התמונות -------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 23:59 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן..היינו אולי 10 אנשים אז, בקומה 1- בחניון....
ועשינו מלא פעמים שיחות היכרות. והגרלה שבה זכיתי ב200 הודעות למונה(לא שכל כך אכפת לי אם תקיימו את זה, אבל אם כן זה יהיה נחמד). וחידון(מה שם הראי שהארי צפה בו בשנה הראשונה?*כולם מרימים ידיים וצורחים'הראי של ינפתא!'*). וכל שאר הזמן היה להתווכח אם לעלות לגג או לא. -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |