![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 00:47 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם
![]() רר... -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 00:48 AM
|
||
![]() מוגל |
חחח. לא מצחיק...........
לא אבל היה כיף. בעיקר היה כיף לראות את כל הקמח על קרן ועל זה שהיא רודפת אחריו....... שלא יודע איך לא צילמתי את זה.... אבל צילמתי את צבי ומאיה, שצבי רודף אחרי מאיה. -------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 00:51 AM
|
||
לא... התכוונתי למשו אחר. ^^"""
חעחע.... יואו.. היה כיף. וחביב-מזל שאמרת לנו שפרצו לפורום. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 00:58 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חביב, מתי תעלה את התמונות?
-------------------- ![]() ![]() must keep going must keep going i can't keep going i can't keep going yes, you can no, i can't oh, shut up you shut up no, you no, you no, you no, you oh, a real mature (the simpsons) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:04 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את התמונות שבהודעה הראשית... מי לעזאזל צילם אותי כשנשענתי על הקיר?! ניראתי כמו מסוממת!!!
ומי צילם אותי בכלל?! ומי חתך את אסף?! (יש לי ניחוש)... ולמה?! אהמאסףאהמ... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:07 AM
|
||
אני חתכתי את אסף. חעחע.
נאמ, אז... תבואו למפגש חנוכה? -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:08 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
חביב זה לא היה מצחיק.
תיזהר! אני אמחק את התמונות מהפורום [The Horor] די אבל בלי הקמח -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:12 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ברור שמגיעים למפגש חנוכה!
אני בטוח באה. -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:13 AM
|
||
את לא תמחקי.
כי אני אעלה את זה שלרת של הפורום מואהמואהמואמהוהמואה... -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:14 AM
|
||
![]() מוגל |
רם אמר לי גודריק.
בקיצור אני ישתדל לבוא.... ואני יפרסם את התמונות קרן!!! -------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:17 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אתם לא!!!!!!!!!!
אסף, אני מבטיחה לך שלא תעלה...מבטיחה... מוחעחעחעחחע סתם לא -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:17 AM
|
||
נאמ.. חביב.
אחרי שנה כמעט שאני מכיר אותך.. אתה עוד קורא לי גודריק!? רר.. נכון, ומזל שהיה לרם ת'טלפון שלך. חע, תסתכלו בחתימה שלי, באייקון של המחשב, ליד. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:21 AM
|
||
![]() מוגל |
אסף נכון...
הממממ. אסף תעשה משהו שקרן לא תוכל למחוק את התמונות שמחר יעלו......... -------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:24 AM
|
||
כמו.. אה.. להורד מגלובאל?!
חע. תשלח לי אותם בה"פ לפניש אתה מרפסם פה ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:25 AM
|
||
![]() מוגל |
אני ישלח לך, וכן זה רעיון טוב.
-------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |