![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:28 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מדבר על הורדה בתור רעיון טוב?
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:35 AM
|
||
![]() מוגל |
כן.
-------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:37 AM
|
||
חעחע. מעניין מה יש לקרן להגיד על זה
![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:38 AM
|
||
![]() מוגל |
כן באמת מעניין.
-------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:49 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שהיא תירצח אתכם.. משהו כזה ><
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:50 AM
|
||
כע, לא ביג דיל.
אז... ת'כלס כולם מרוצים מהמפגש? -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 01:58 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן!
למרות שבפעם הבאה פשוט נתמקם בקומה 1-... -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:02 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאממ
חביב ?!!? דחווףף תמונות! ++ במיווחד של קרן עם קמח ++ חעחע -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:07 AM
|
||
כן... מורג [אני צודק? ^^"] צודקת.
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:12 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מן הסתם שאני צודקת(וכן זה מורג), זה מקום שקט, אף אחד לא מגיע לשם, ויש בו מספיק מקום בשביל כולם.
-------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:17 AM
|
||
מצד שני, הוא לוהט. חם שם בטירוף.
נראה. אם הגג יהיה פנוי, נהיה בגג, אם לא: -1. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:21 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בסדר, יש חודשיים עד אז..
אוףף, חודשיים עד למפגשפורום הבא! -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:22 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OMG אתם כ"כ קטנים!!!!!!!!!
נכון שאלו אותכם " נכון דראקו סקסי??" -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:26 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אנחנו לא קטנים!
ולא שאלו אותנו את זה, ואני עוד מסלית'רין וחושבת שהוא כזה! (אוקי. יותר מדי מידע..אבל זה נכון!) -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:32 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי שאלה נראה לי את ליאלXDDDDD
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |