![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:42 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוותתי??!?
אפחד לא שאל אותי ^^ -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:42 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאל, שאלו אותך?
עריכה: אהה אוקיי.. מוזר Oo -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:47 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה.. או שהיא אמרה שהיא ראתה אותך או משו=]]
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 02:50 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאמ..
אם לא אמרתי.. האשוכל יהיה פתוח עד סוף השבוע. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:19 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתם לדעת מה יש לקרן לומר על ההורדה?!
קרן חושבת שאם תורידו אותה מגלובאלי, אסף ימות. טריליללייללילילי. אני רצינית. וחביב, אם תעז להעלות אחת מהאלו עם הקמח אני ארצח אותך רשמית. וכל מי שיעזור לו *אהמהעולםאהמ* טריליליליליליליליילי נצנצים!!!!!!!!!!!!1 DDD: [גליןגליןגלין] -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:21 AM
|
||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK..קרן.. יש למישהו מושג מה זה היה?! ואיך נצנצים קשורים לזה? האם תעלומת גליןגליןגלין תתגלה? כל זאת ועוד בפרק הבא של 'תעלומות עם קמח' XDDD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:26 AM
|
||
די נוו הקמח היה הומו!!!!!!!!!!!!!!!
אל תאשימו אותי! והנצנצים זה תוצר של לילה לבן ויותר מידי פיינל פנטסי. בכל מקרה, גלין גלין גלין זה הקול של הנצנצים. ויש לי מושג מה זה היה! זה אני להלהלהלהלהלה ^_______________________^ אה ויש לי עוד מלא סמיילים יפים -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:28 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרן,
מקסימום תרדי מגלובאלי אני יעלה אותך חזרה .. -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:28 AM
|
||
אוי איתמר אני אוהבת אותך D:
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:31 AM
|
||
ממ..
לא בפומבי, קרן -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:33 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר? קרן?
יש משהו שאתם צריכים לגלות לנו? -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:34 AM
|
||
ממ..
לא ממש -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:37 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת?! למה לא לשתף?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:38 AM
|
||
ידעתי שאסור לי להגיב פה סתם .
אני מתחיל להספים פה וזה לא טוב, כי זה לא ייגמר . -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 03:41 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח.... זה לא דיון רק למי שהיה במפגש?
![]() -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |