![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 04:22 AM
|
||||||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה את מקבלת אזהרה?! טרילילילי. מצטערת, אמרנו בפירוש לא להגיב באשכול הזה מי שלא היה במפגש, אני נאלצת לתת לך אזהרה -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 04:27 AM
|
||
![]() מוגל |
בקטנה, אני אשרוד את זה....
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 04:55 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר מדברים על חש, מה אתה חש ?!
שלא תחטוף עוד כמה אזהרות . -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 09:02 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקע. כל התמונות מסודרות
![]() ישבתי עד 3:05 כדי להעלות ולסדר. תהנו. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 09:32 AM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צבי!!! אע"פ שאתה עדיין חסום!!! עשית לי תמיפגש! קרן&צבי צוות בידור..
איבדתי מה שקניתי!! ![]() אסף!!-קוראים לי אביה, א-ב-י-ה- אלף בית יוד הא!! אביה! היה כףף^^ אה...כן. צבי- אתה עדיין חסום! -------------------- Shed some light on me.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 10:01 AM
|
||
:S
די עם הקטע עם צבי... זה גורר בלאגן. מאיפה לי לדעת? לא אמרת במפגש. לא הגענו לקטע שלך בהיכרות :S -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 10:05 AM
|
||
![]() מוגל |
למה לא להגיב??
מה, בגלל שלא יכולתי להגיע? אבל אולי אני אגיע לפעם הבאה.. למרות זאת תקשיבו כולכם---->>> שמעתי מה הלך שם וזה נראה די דפוק, חבורה של ילדים שהולכים מכות ומועפים מכל הקומות וכאלה? ילדים שחוסמים אחד את השני ומקללים? לא ככה חשבתי שאתם.. בני כמה כולם בערך? 12-14? 10-14? גם אני מתה על הארי פוטר, אבל למה להתנהג כמו תינוקות? למה אי אפשר להיפגש במקום קצת פחות רועש וכו וכו לשבת ולעשות כיף? ולכל הילדים שבאו והיו ביישנים- מה הקטע? באתם או לא? חבל.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 10:07 AM
|
||
נאמ, כן, לא להגיב. אזהרה.
והסיבה: בדיוק בגלל מה שאמרת. בדיוק. אם היית שם היית מבינה. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 15:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שכחתי לגמרי!
רשמתי את החוויות שלי בפנקס! -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 15:28 PM
|
||
הא?
חעחע. במפגש הבא אין סיכוי שאני לא מצלם יותר -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 15:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נגיד את זה ככה-
בזמן שכולם היו למעלה, ואני ליעד ושירי היינו למטה, מחכים לליאל שתגיע עם כולם(זה לקח 20 דקות דרך אגב), ניצלתי את השיעמום שלי, והתחלתי לכתוב מה היה! עלילות גמל שלומית במפגשפורום-יומן מסע אחרי חצי שעה שבה מצאנו את כולם ליד הקולנוע, ניסינו להתמקם. עברנו ממקום למקום, מקומה לקומה, עד שהגענו לכניסה של החניון של עזריאלי(קומה 1-). שוב נתקעתי בשיעמום מוחלט. יותר מכל השיעמום שהיה לי כשרשמתי שוב ושוב 'אוףף משעמם לי'. אחרי כמה זמן, סוף סוף מישהו מגיע. מישהם ליתר דיוק. התחלנו בצרחות, ואחרי כמה דקות של צרחות 'שקט!', עשינו את שיחת ההיכרות הראשונה(!). הכרנו בערך 4 אנשים, עד ששוב היה רעש. אז עשינו הגרלה. איכשהו ניצחתי וקיבלתי משו(שוב, אתם לא חייבים להוסיף לי 200 הודעות למונה, אבל אם כן, זה יהיה מאוד נחמד). אחרי ההגרלה, התחלנו בחידון. אחרי שתי שאלות, שוב היה רעש. אחרי כמה זמן, שבו ניסינו כמה שפחות לצעוק וצעקנו יותר מדי, וגם עוד אנשים הגיעו, החלטנו לעלות למעלה. רק הייתה בעיה אחת קטנטנה. הקניון היה מוצף. ולא סתם מוצף, מוצף בפריקים. לא היה מקום שבו אין אנשים עם פירסינג על הפרצוף, גוונים מוזרים בשיער, איפור כבד ובגדים שנראים כאילו הוציאו אותם מחנות תחפושות. אז במקום לעלות לגג, החלטנו לאכול(!). היו כאלו שהלכו לקנות במקומת אחרים, אבל הרוב נשארו ליד סניף סבארו. שם, 6 אנשים הזמינו פיצה. הובטח שזה יגיע תוך 7 דקות. במקור, זה לקח יותר מחצי שעה. ובנוסף לזה, לא היה לנו איפה לשבת, ואיבדנו את כולם. אחרי שכולם הגיעו, ניסינו שוב לרדת למטה, אבל עם הצפיפות שהייתה שם, לקח לנו 10 דקות לרדת 3 קומות. ירדנו ל1-, אבל אז החלטנו לרדת קומה נוספת, ל2-. עוד כמה אנשים הגיעו, ואז השיא הגיע. צרחות בכל מקום, על טידוס, 'צבי אתה ח-ס-ו-ם!' והניסיונות שלנו לעשות עוד שיחת היכרות. אחרי אולי שעה, נכנענו. עלינו שוב למעלה, הפעם לשירותים שליד משחקיית הג'ויסטיק. נשארנו שם כמה זמן, ובסוף החלטנו שכדאי ללכת. אז הלכתי. והנה אני כאן, באוטו של אימא. כותבת לעצמי מה היה היום. אז מה היה היום??? זה אמיתי! וזה מה שאני חוויתי במפגשפורום! וכן, גמל שלומית זאת אני. -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:13 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח אבל לא להגזים אני עדיין לא בן 21! זה גורם לי לחשוב שאני זקןXD היה כיף וכמה רצתם פה שתהיו לי בריאים ומה שנועם אמרה לגבי צבי היא צודקת והורדתי לו את החסימה. והיה מאוד כיף ויאנה דווקא תתמונה הזוועתית שלי העלית -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:18 PM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי כמה אנ הולכת לרצוח אותך אסף!בכל מקרה, הנה ראיתם אותי >< מרוצים [מופנה לליעד]?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:22 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח לא צריך לרצוח דפי.
ושלי תמונה יותר זוועתית. ומצטער שלא הייתי איתכם יותר. והסתובבתי בעיקר עם צבי חביב יאנה ומאיה. וחחח היה סבב היכרות של שלוש שעות לא? -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:29 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..סליחה מיקי..
דפי,ליאל -זוכרות כמה פעמים עשינו סבב היכרות? -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |