![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:29 PM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח.. איך מיכל אמרה כל חמש שניות "בואו נעשהסבב היכרות! גיל,תחביבים, שם, מאיפה באתם.."
XDDDDDDD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:33 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהאXDD
דפי,זוכרת איך אני ואת רצנו למטה ולמעלה בכדי לחפש את ליאל XD? -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:34 PM
|
||
אהא.. קריפי ביותר XDDD
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא היינו די הרבה יחסית
ממה שאני זוכר היינו בערך 30 לא? לפחות בהתחלה ואחרי זה התפזרו הלכו לאיבוד והסתובבו בקבוצות קטנות יותר או כאלו. זה המפגש הכי גדול שאני הייתי במפגשים הקודמים היינו בערך 15 איש פלוס מינוס -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:45 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן, היינו אפילו 40, אבל אחרי הבלאגנים היינו 10-15...
-------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:45 PM
|
||||
טוב כי זה מפגש ראשון של הפורום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:46 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה..היינו די הרבה..
והיה ממש כיף ![]() וכל הזמן היינו קבוצות.. אני עדין לא מבין למה השומר קימט את השלט של לני ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 16:51 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כי הוא בנאדם רעעעע!!!!! אני עדיין רוצה לחנוק אותו(מ שזוכר, אני סיננתי מפגר בקול סלית'ריני וחלקלק מול כולם, היה מביך...)..... אויש אני כל כך שונאת אותו!!!!!! -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 17:11 PM
|
||
![]() England ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון השומרים האולו ממש רשעים
הם לא הרשו לנו לעלות לגג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 17:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הם חשבו שאנחנו מישראבלוג..
אחרת הם היו נותנים לנו לעלות..... -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 17:35 PM
|
||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן... ישראבלוג! ![]() 5000 איש עם גולגלות בתוך הקניון! לא יכולנו למצוא יום יותר טוב??? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 17:38 PM
|
||
בכול יום היה איזה מפגש פורום
רק חבל שנפלנו על ישרא רוב הבלוגים שמה זה או עולמה של 100מהממת כתוב על ידיד 100מהממת או החור השחור של החיים כתוב על ידי חיי השחורים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 17:40 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן...
באמת יצא לא יום כל כך טוב..... -------------------- ![]() מחזור י"ב שולט!!! כי מה לעשות, "רבים חוחי, אך גם פרחי, ולפניי, שנים רבות מספור" (שרתי במסיבת סיום את זה כסולו (=. מחזור י"ב באמת שולט.) תהיו בקשר!!! מסן-moragush@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 18:40 PM
|
||
לא נורא
היה ממש כייף ולא היו הרבה הזדמנויות אחרות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 18:46 PM
|
||
![]() נממ... פשוט תומר?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ...אנסטסיה,לונה,גברת מאלפוי ואני עלינו לגג ואפילו עלינו למצפה...היה מדהים...(קומה 49)
-------------------- ![]() אני: תומר|14|כפר סבא|הכפר הירוק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |