![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:30 PM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה המסן של חביב ?
נאממ . אין לי =\ -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:31 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי אין האמת. שלחו לי
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:32 PM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאל תני לי את המסן שלך שוב?
למרות שהמסן שלי הומו כמעט כמו צבי.. אז אני לא בטוחה שאני אוכל להוסיף אותך^^" הוא גם ככה בקושי מתחבר \= -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:35 PM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע שאני לא אמור להגיב כאן, אבל אם תרצו, המסן של חביב:
havivtz9@walla.com -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:36 PM
|
||
לאלאלא איתמר אתה חמוד ואתה אבא שלי, מותר לך ^^
חח סתם אתה לא תבין כלום >< -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:37 PM
|
||
כן אני לא בטוחה שמותר><
אבל תודה על המסן^^" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:39 PM
|
||
תגובה אחרונה בהחלט:
בבקשה . (: -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:41 PM
|
||
איתמר !
לך מותר להגיב !! אתה בעליםם!! ומותר לך! אגב , המסן שלי הוא lielonet@hotmail.com מוזמנים להוסיף! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:43 PM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמ.. תמונות.. ><
http://www.2send.us/uploads/31aa616e80.JPG http://www.2send.us/uploads/20738fa269.JPG http://www.2send.us/uploads/853d009d13.JPG http://www.2send.us/uploads/718a683013.JPG http://www.2send.us/uploads/283d22c893.JPG נמ.. היה קורע XDD ואסף עדיין חייב להחזיר לי ת'עט במפגש חנוכה! << אחח.. היה כל כך כייף להרביץ לאסף ב- 1- XDDD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:44 PM
|
||
הייתי חייב להגיב לליאל:
אז מה אם אני בעלים? אני לא יכול לעשות הכל. יש גבול לכל תעלול [לא יודע מה הקשר .XD] אז אם אני בעלים זה אומר שגם אני יכול לתת למישהו באן סתם כי בא לי? או למחוק אשכולות כי בא לי? לא מגיבה פה , תערוך כדי להגיב לי ^^ נאממ .. אבל מותר לך להגיב כדי להתעדכן , לכל אחד מותר !! -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
באמת היה כייףף!!
צביי!! אתה חסוםO! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ליאל- תודה^^
הוספת אותי ואישרתי.. אבל כפי שאמרתי המסן הומו והוא מת XP -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:50 PM
|
||
ליאל:
דבר ראשון- אני רואה את התגובות דבר שני- תמיד יש את קרן. (: -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחע
עזבו את צבי... הוא לא היה המרכז. ![]() בכל אופן... מה רציתי להגיד? ^^"" אגבף העליתי ת'תמונות. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:52 PM
|
||
חחחח התמונות XDDD
מסכן צבי נראה לי הוא נעלב XDDDDDDDD -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |