![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:24 PM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
על התמונה הזאת דיברתי, שני .
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:28 PM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתנערת מכל אחריות!
תאשים את חביב שהטריד אותי>< חהחה.. אני באמת לא בנאדם סימפטי^^" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:29 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאמ....
תמונות... אני אהרוג אותך חביב!!! פשוט אהרוג!!!! ארר -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:31 PM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
הורגים את חביב?!
הורגים מישהו בכללי?! אני יכולה להצטרף?!?!? להרוג אנשים זה כיף 8D למה לא הרגנו אף אחד? במפגש הבא אני דורשת לשחק פיניאטת פורץ? [יעני.. כמו פיניאטה רק..עם הפורץ OO" ] -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:38 PM
|
||||
במפגש הבא, חזר אם לא הורגים מישהו.. בעיקר את חביתה שלנו! אררררר.... איזה מזל שעצרתי את זה מוקדם מדי.. ^^" פיניאטת פורץ... P= והמבין יבין, והמבין לא יכתוב מה הוא הבין. אררררררררררררררררר צריך עכשיו לסדר ת'תמונות... לא יכולת לעשות את זה בעצמך חביב? ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:43 PM
|
||
![]() מוגל |
אסף התמונות אצלי במחשב. אני יעלה אותן שוב..........
היום או מחר.. -------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:44 PM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל התמונות? יש למישהו עוד והוא לא העלה?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:45 PM
|
||
![]() מוגל |
אצלי התמונות נגמרו.
למרות שהיו לי עוד וכנראה בטעות מחקתי אותן.... -------------------- מורה ללחשננית, סססססססס................
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:47 PM
|
||
אם אתה מעלה שוב.
-באן- ולא איכפת לי מה ארחים יגדיו. אתה תכבד אנשים בפורום שלי ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:48 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאקי מוסר שתמונה אחת שווה יותר מאלף מילים
ותמונה כזאת לא תופסים כל יום -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:51 PM
|
||
איזו תמונה?
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
של שני עם האצבע המשולשת
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:53 PM
|
||
חעחע.
תמסור לו שהוא צודק :] -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:54 PM
|
||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
??? למה זה כל כך אכפת לך אם הוא יעלה? לחצי מהאנשים התמונות שמורות במחשב! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:56 PM
|
||
כן, זה כל כך איכפת לי.
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |