![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 21 22 [23] 24 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2007, 23:59 PM
|
||
![]() England ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על התמונות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:04 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכים עם מיכל לחצי מהאנשים יש כבר אותם במחשב וגם לא חושב שזה מצדיק באן ולא אזהרה
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:10 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שכן, כי הוא לא מכבר רצון של אדם, טבכך זה כמו לפגוע [כלל 9 אם אני לא טועה]
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:11 AM
|
||
אם לא פירסם תמונות חושפניות מדיי אין שום עבירה שהוא עובר עליה.
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:14 AM
|
||
מיקי..
אם הוא מפרסם תמונות בניגוד לרצונו של משיהו, כשהמישהו הזה אמר לו במפורש שהוא לא רוצה, זה בדיוק כמו לקלל. כי הוא מפר את הזכות לפרטיות של האדם. אני לא רוצה=הוא לא יפרסם. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:18 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מכופף את החוקים אני חושבת...
זה שאתה כתבת אותם זה לא אומר שמותר לשנות!! אני חושבת שזו לא בדיוק הכוונה של החוק... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:20 AM
|
||
ואני אומר לך שכן.. >_> אני לא רוצה שהוא יפרסם!
אז הוא לא יפרסם. אין לו זכות לפרסם תמונות שלי, ללא רשותי. גם אם למישהו מכם מפריע שתמונות לשו מפורסמות, תגידו ואני אוריד לי יש בעיה עם זה, וזהו זה. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:21 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב טוב... מה שתגיד... אם הוא מפרסם, תצנזר, מה הביג דיל? אבל אם כבר היית במפגש, והרבה פה במילא יודעים איך אתה נירא זה לא ממש אמור להפריע לך... אבל אם אתה רוצה תצנזר!
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:32 AM
|
||
אסף מיכל צודקת אי אפשר לתת למישהו באן על פירסום תמונות אלא אם כן הן פורנוגרפיות או פוגעניות למדי.
והייתי בהרבה מפגשי פורומים והרבה אנשים שהתבאסו שפירסמו את התמונות שלהם ולא היה יותר מדי מה לעשות -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:35 AM
|
||
מיקי, עזה לי טובה.
אני -לא- רוצה שהוא יפרסם, אז הוא -לא- יפרסם. בחוק קוראים לזה פגיעה בזכויות הפרט, שזכויות הפרט כוללות גם פגיעה נפשית, ופיזית. סבבה? הוא עושה משהו שקשור אליי, -בניגוד- לרצוני, והוא לא יעשה את זה אם אני לא רוצה. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:37 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
חע! בסוף לא ראו בכלל את הקמח!!
חיחיחיחי נוו אבל באיזה פוזות תפסת אותי! אחת עשיתי קוקו, אחת התנקיתי והשלישית לא יודעת! דיברתי או משהו. ובעיקרון אין לי בעיה שיראו תמונות שלי פשוט לא עם הקמח >< -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:38 AM
|
||
![]() נממ... פשוט תומר?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפטופ של מיקי באמת נהרס מהקמח?!
-------------------- ![]() אני: תומר|14|כפר סבא|הכפר הירוק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:43 AM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמחה שהתמונה שלי הפכה למפורסמת><"
...אתם מתסכלים אותי -.-" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:44 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מסתכלים?
אה ומין לא הייתי כל היום בבית כי הייתי בפארק האקטיבי של קוקה קולה. ועוד כמה דקות אני הולכת לחברה [יעל] חיחיחי -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2007, 00:47 AM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני יודעת את זה -.-"
אני העלתי את הקליפ שלי ליו-טיוב DDDD: ומתסכלים אותי כי עד שתמונה שלי עולה לפורום.. היא חרא תמונה עם אצבע משולשת.. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |