![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:52 PM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ראיתי DDD:
יש שם את קרן מאיימת על צבי בחרא של איכות XD וזה בהחלט היה אחד המצחיקים^^" וגם איך שהעיפו אותנו מההתנחלות>< איזה רעים! כאילו אנחנו איזה ישרא בלוגים [שאני וקרן היינו בטוחות שאכלו אתכם בשלב מסויים!] -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:53 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשדפי לא הייתה שם חשבתי שאכלו אותה!!
דפי לא אכלו אותך נכון?! בכל מקרה למי יש את התמונות הטובות שאני מרביצה לצבי?? -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזיו התנחלות?
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחע ^^
"3 חסומים!" חעחע הוא חסום ! אגב . תעלו תמונות! ציטוט שליי! :: "אסףף!!!!!!!!!! ייאיי ! ^^ " אני רואה את אסף שמגיעה - הגעתי ברבע לתשע הלכתי לאכול וחזרתי בעשר, אר ^^ -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:54 PM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחח...
איפה חביב ?! -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:54 PM
|
||
חח..
בהתחלה ישבנו מול הקולנוע= התנחלות. ואז לא נתנו לנו לעלות לגג! אתם יודעים שבכללי [עכשיו תצחקו עליי]- זאת הייתה הפעם הראשונה שלי בעזריאלי.. ><" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאמ, שירי צילמה.
היא תעלה אחרי זה ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבאן ליום >< שאל את קרן למה , לא אותי ^^ אגב , זאת גם הפעם הראשונה שלי בעזריאלי ! חעחע איתמר , מה המסן שלך ? -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לחביב יש באן ליום כי הוא היה רע ואני לא רוצה שהוא יעלה תמונות >< וכי אסף מרשה
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
|
||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמ.. דווקא כן XD פעם ראשונה בעזריאלי?[!?!] -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:57 PM
|
||
כן!
וגם של ליאל! אבל אני מין.. בת 14><" אנשים בגילי כבר היו שם.. ואני... לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לא הפסדתי הרבה ^^" זה לא הכי הכי.. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
דפי תורידי את החתימה!!
אני לא מרשה את זה!!!!! אמרתי שאם תרצו אני אכין אחד מכולם אבל זה רק ממני!!! ואף אחד לא ישים את זה כי זה חילול החסימה -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתם לב שאני היחיד שצופה בפורום שהוא לא בעלים ראשי או גלובאלי אלא סתם מנהל פורום רגיל???
נ.ב צבי אתה חסום!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:58 PM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני,
לחביב יש גם מסן .. חעחעחע... אני ייקח ממנו תמונות !! -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:58 PM
|
||
חח.. כן
לא נורא.. ובקשר לחביב- באן ביום כי הוא תומך בצבי וכדי שלא יעלה תמונות של קרן עם קמח^^ ויש אישור מאסף לפעולה הנועזת הזאתXD ואיתמר- זאת קרן -.-" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |