![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2007, 23:58 PM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר אתה לא תעשה את זה!!!
ואם הוא מחובר תאמר לו לאשר אותי -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:00 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה משנה מי .
העיקר שכשהוא מתחבר אני מתנפל עליו ומשיג תמונות ומעלה .. -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאממ .
איתמר , אפשר ת'מסן שלך ? -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אתה לא איתמר. אתה לא!
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
|
||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח... גדול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:01 AM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרן תרביץ גם לך איתמר XD
חוץ מזה.. זה לא יהיה באיכות אז בקושי יראו את קרן.. ואת הקמח- בכלל לא! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:01 AM
|
||
חח..
ליאל, ואם מישהו אחר מוסיף אני חוסם: itamarviz@hotmail.co.il -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:02 AM
|
||
האמת נכון...
קרן ושני- אני מדמיין או שאתן מחליפות חתימה כול 12שניות????? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:03 AM
|
||
לא לא לא!!
יש כזה דבר.. קוראים לו "חתימות מתחלפות".. חה חה.. גם אני לא הבנתי מה זה בהתחלה XD אבל עכשיו אני יודעת ומשגעת אנשים אחרים! מוחעחע! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:03 AM
|
||
אההה זה חתימות מתחלפות XDDDD
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:04 AM
|
||
אוי..
זה הולך להיות כייף .. התמונות, התמונות -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:04 AM
|
||
אה הבנתי
בדרך כלל רושמים: חתימה מתחלפת^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:05 AM
|
||
לההה.... אני לא רושמת^^
אני משגעת אנשים ככה.. חוץ מזה לרשום את זה.. זה הורס את ההרמוניה המושלמת של החתימה הסקסית שלי ><" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:06 AM
|
||
שמעו קטע,
רם התקשר לחביב במפגש ודיבר איתו ברוסית ושיגע אותו וחביב כזה אומר לו "טעות במספר" ורם המשיך לשגע אותי בקול של רוסי וחביב העביר אות למענה קולי אחר כך .. -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:06 AM
|
||
רם לא אמר שהוא בא?! O.ם
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |