![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:06 AM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה שלא OO"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:06 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רשום למעלה:
אנו מבקשים ממי שעדיין לא אישר את הגעתו למפגש, לאשרה באשכול המקושר מחר המפגש הראשון של הפורום! יש למה לצפות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:07 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDDDD
אממ.. אתם לא חושבים שכדאי להוריד את מה שכתוב למעלה מתחת ל-HomeServ? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שלא צריך להוריד !!
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בהחלט כדאי XD
זה כזה דילייXD ו.. למה כתוב למעלה "לא מחובר"? אם אפילו מנהלי פורום כותבים כאן הודעות? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
להההההההההה משעמם לי!!!
אוף איפה האנשים עם התמונות המגניבות שאני מרביצה לצבי שם?! -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:09 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אי שם ברחבי ישראל.
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:09 AM
|
||
אני אומר לכם, אם יהיה עוד מפגש ואני יבוא אני יצלם בפלא' וככה יהיה הכי פשוט .
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:10 AM
|
||
אבל התמונות מהפלאפון יצאו גרועות! ראית את של אסף?! חרא איכות
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
|
||
איזה פלא יש לו ?
|
|
|
||
בהחלט..
צריך לבא שלפחות 4 ילדים יביאו מצלמות! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:12 AM
|
||
האמת שאני הבאתי אבל לא היה לי זמן לצלם!
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסף או איתמר או דפי- אתם יכולים להעאלות אותי חזרה לניהול גרפיקה?
פשוט מיקי העלה אותי אתמול וירדתי שוב שעשו את הגיבוי ואני לא מצליח לתפוס את מיקי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כי את הרבצת לצבי XD
היית צריכה להביא לי והייתי מצלמת אותך^^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:13 AM
|
||
אין לי את הסיסמא ללוח בקרה למנהלים, ליעד.
אסף לא נותן לי אותה. איפה חביב ?! -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |