![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (24) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:16 AM
|
||
![]() The light will come ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבאן ליום באישור אסף ^^"
בקשר לאיפה הוא לגמרי.. לא יודעת ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:17 AM
|
||
![]() Doctor Who? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ומנהלים [גלובאלים, ראשיים ובעלים[ אף אחד לא מוריד לצבי את החסימה!!
אף אחד לא מוריד!!! עד שהוא יתנצל וידבר איתי [או עם אסף] אף אחד לא מוריד לו!! שיהיה ברור ^^ -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
![]() <3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:17 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
i'll kill him!
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:18 AM
|
||
לא מורידים ^^"
אבל זה רק לשבוע.. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:18 AM
|
||
אוי איתמר אני אוהבת אותך ^^
-------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:19 AM
|
||
i'm too. (:
אם אני יוריד תאזהרות, מה יקרה? -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לא יודעת..
אבל שלא יוריד את הבאן!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ירד לו באן לו?
קיצר לא מורידים כלום!!!!!!! אה והוא מחובר אצל מישהו\לא חסום? -------------------- "I'm the Doctor, I'm very Clever."
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:20 AM
|
||
קרן- מי ?
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
צבי, ההומו
|
|
|
||
מה מי? O.ם"
נראה לי הוא חסם את כולנו XD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Code Geass: Lelouch of the Rebellion --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:21 AM
|
||
אין לי אותו ..
גאדדדדדד.. אסף, למה אתה לא נותן לי את הסיסמא ?! -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:21 AM
|
||
סיסמא לאן?
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:22 AM
|
||
לוח בקרה למנהלים .
|
|
פורסם ב: Oct 1 2007, 00:23 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישהוא יש את הפלאפון של מיקי<<<????
^^^^^^^^^דחוף!!!^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |