![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הערפדה ואת הבן אנוש,בסדר?
טופס- שם: גיל: מראה: אופי: רקע: כוח מיוחד (עם ערפד): באיזה גיל ננשך (עם ערפד): מה שחכתי שוב: -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2012, 23:40 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה גם מה שאני רציתי :)
-------------------------- שם: צ'רלי יום גיל: 17 מראה: שיער שטני קצר, עיניים בצבע דבש, קצת נמוך ודי רזה. אופי: חברותי, מצחיק, חכם, לא תמיד בטוח בעצמו. רקע: עבר לפורקס לגור אצל דודתו לאחר מות הוריו שנהרגו ע"י חיה מסתורית. לפני כן הוא גר בפלורידה והוא לא רגיל לקור. הוא תמיד האמין לסיפורים שערפדים באמת קיימים ותמיד קיווה למצוא אחד ולחקור אותו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2012, 23:47 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:מרי קאלן
גיל:גיל אמיתי-768,נראת בת 15 מראה:כמו בלה מדמדומים,אבל עם עיניים זהובות. ככה- http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&...r:14,s:58,i:296 אופי:י"ב רקע:היא לא זוכרת את עברה,היא רק זוכרת שהיא נפגעה בתאונה מיסתורית ומישהו שינה אותה. לפני זמן קצר היא נשכה שני בני אדם והרגה אותם. גרה בפלורידה עם משפחת קאלן שהחליטה לעבור לשם. כוח מיוחד (עם ערפד):במבט אחד,היא מסוגלת לדעת הכל על אותו אדם שהיא מביטה בו. באיזה גיל ננשך (עם ערפד):15 מה שחכתי שוב:תתחילי -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2012, 15:07 PM
|
||
ישנתי.
שמעתי את הגשם השוטף על גג האוטובוס, זה העיר אותי. 'הגענו לפורקס.' חשבתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2012, 15:26 PM
|
||
בדיוק חזרתי מהציד.
הלכתי עם אליס וג'ספר,ואני לא אגיד שלא היה נחמד. עברתי באיטיות את הכביש. ואז שמעתי צפירה. אוטבוס. מיהרתי לרוץ במהירות הכי גדולה שלי למדרכה,לפני שהדבר הזה ינסה,ללא הצלחה,לדרוס אותי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2012, 15:29 PM
|
||
יש את בלה ואדוארד גם או שזה במקום?
--------------------------------------- כשירדתי מהאוטובוס ראיתי את דודתי קייט שבאה לאסוף אותי מהתחנה. השארתי את הדברים בבית שלה ומיהרתי לבית הספר, זה היה היום הראשון ללימודים ולא רציתי לאחר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2012, 22:09 PM
|
||
יש את אדוארד,אבל לא את בלה
טוב? ---------------------- ראיתי את אליס ג'ספר אדוארד אמט ורוזלי מסתכלים עלי. "זה היה ממש מסוכן!" מיהר אדוארד להגיד. "כן,יכלו לשים לב למהירות" הוסיפה רוזלי. "למי אכפת,אנחנו צריכים ללכת לבית ספר" אמרתי בשיעמום. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2012, 15:44 PM
|
||
טוב =]
--------- כשהאוטובוס הגיע לבית הספר ראיתי דרך השמשה הקדמית מישהי, האוטובוס כמעט דרס אותה אבל היה לה מזל... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2012, 19:30 PM
|
||
כרגיל,כל המבטים הופנו אלינו כשעברנו.
"אנשים,כל כך משעממים" לחשה לי רוזלי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2012, 13:16 PM
|
||
נכנסתי לכיתה, למזלי הספקתי להגיע בזמן.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2012, 21:06 PM
|
||
בדקתי מה השיעור הראשון שלי,ואז הלכתי עם אליס וג'ספר אליו.
למזלי,ישבתי לבד. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2012, 00:04 AM
|
||
ישבתי לבד בשולחן שמאחורי מי שכמעט נדרסה ע"י האוטובוס.
היא נראתה בסדר, ללא שום שריטה והבעת פניה הייתה רגועה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2012, 13:25 PM
|
||
הייתה לי הרגשה שמישהו מסתכל עלי,אז הסתובבתי
----------------- סליחה על התגובה הקצרה,יש לי בעיה במחשב ורק עכשיו אמא שלי סידרה אינטרנט בגלאקסי -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2012, 23:41 PM
|
||
היא הסתובבה, הסטתי את מבטי מיד.
לא רציתי שהיא תחשוב שאני בוהה בה או משהו. ---------------- זה בסדר ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2012, 14:17 PM
|
||
ו..ידעתי שהוא הביט בי והסיט את מבטו.
אז הסתובבתי חזרה. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |