![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2015, 15:24 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז שמרתי כקובץ פוטושופ עיצוב שעיצבתי לבאטל עם אש.
לאחר מכן, כשפתחתי אותו, הופיעה לי שגיאה. חשבתי מה לעשות, ניסתי דברים, ועבד לי דבר אחד-פתחתי את זה פוטושופ אחר (שמרתי בפוטושופ cs3, ופתחתי שוב ב-cs6), וזה עבד לי. אני לא בטוח שהבעיה שלך היא אותו הדבר, אבל זה מה שאני עשיתי.. מקווה שאיכשהו עזרתי...^^ אולי בסוף תחשבי על משהו וזה יצליח לך, לכי תדעי.. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2015, 15:50 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה שזו הייתה בעיה במחשב שלי, ניסיתי מהמחשב של הבית בחשבון שלי וזה עבד :)
תודה בכל מקרה על העזרה ^^ ויש לי שאלה - מתי יתחיל המירוץ? יש תאריך מסוים או ברגע שירשמו מספר מסויים של זוגות? -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2015, 15:57 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההרשמה תיגמר קצת אחרי שיירשמו מספיק משתתפים; אם זה לא יקרה בקרוב המירוץ יתחיל מוקדם יותר
![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2015, 18:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יש לי בעיה טכנית כלשהי שלא קשורה לפורטל, ממי אני יכול לבקש עזרה? כלומר, יש איזושהי רשימה של מתכנתים?
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2015, 18:44 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יכול לשאול פה ומשתמשים שיש להם את הידע יענו כמיטב יכולתם. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 23 2015, 11:30 AM
|
||
אז הבעיה שלי היא די נפוצה, קניתי נוקיה 208 ואני לא מצליח להתחבר לווטסאפ. השתמשתי בהוראות במדריך שמצאתי באינטרנט. זה קידם אותי קצת, אבל הגעתי לשלב שהטלפון מציג לי מסך עם הכיתוב:
מתחבר... התקדמות נוכחית 0%. כשאני לוחץ על "נסיון חוזר", אני רואה את הכיתוב: הגדרת המועדפים נכשלה לא ניתן לרענן מועדפים בגלל שאין לך חיבור לרשת. אנא וודא/י שאתה מחובר לתוכנית גלישה או לרשת אלחוטית ונסה/י שוב. אז למישהו הייתה בעיה דומה? אני מצליח להתחבר לאינטרנט בטלפון. -------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2015, 13:20 PM
|
||
האם המירוץ יתחיל בקרוב?
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2015, 13:28 PM
|
||||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, הוא יתחיל ביום ראשון הקרוב^^ -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2015, 16:47 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.infinitelymore.org/whatsapp-on-...king-solutions/ http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14456180 ניסית? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2015, 17:56 PM
|
||||||
כיביתי אותו להרבה זמן (24 שעות), הדלקתי שוב וזה נפתר בכל אופן, תודה רבה -------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 4 2015, 18:36 PM
|
||
מתי "המירוץ למשנה כינוי" ימשיך? אני ונעם לא קיבלנו משימה כבר כמה ימים...
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2015, 18:58 PM
|
||
אוי, אני נורא מצטערת-
שלחו לי ה"פ עם המשימה האחרונה שקיבלתם ואשלח לכם את הבאה ![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2015, 16:48 PM
|
||
באתגר "איש תלוי" בחרתי מילה לאחר שניחשו את המילה הראשונה. עכשיו אני צריכה לומר איזה אותיות נכונות?
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2015, 17:03 PM
|
||
כן, את בעצם מנהלת את המשחק.
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2015, 18:28 PM
|
||
באשכול הזה כתבתי בטעות "הממציא המשולם" במקום "הממציא המושלם". אפשר לשנות את זה?
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |