![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 14:26 PM
|
||||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את בעצם צריכה לבחור חפץ קסום- מטאטא קווידיץ׳, שרביט, אבן החכמים או כל שבר אחר- ולשדרג אותו טכנולוגית כדי שיעזור לפלוגת הפיקוח, שתפקידה למצוא תלמידים שעוברים על החוקים של אמברידג׳. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 15:31 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה כוונתך ב"לשדרג אותו טכנולוגית"?
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 16:30 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שאת משדרגת מכשיר רגיל- טלפון, מחשב או משהו. נגיד את מוסיפה לטלפון מצלמה, מסך מגע וכ׳ו.
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2016, 17:02 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אפשר לנעול את האשכול הזה ולרשום שבוני לא משתתפת יותר בתחרות?
תודה :) -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2016, 18:49 PM
|
||
נעשה :)
הודעה זו נערכה ע"י Hayley Atwell ב May 30 2016, 20:19 PM -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2016, 17:43 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי בעיה, אני מהטלפון עכשיו והצג של המחשב כאילו החליף צד. מישהו יכול לעזור לי??
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2016, 11:00 AM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני לא ממש יודע אם זה המקון ואולי יש איזשהו מדריך שאומר איך לעשות את זה ולא ראיתי אותו, אבל איך מקשרים תמונה לאשכול? שאם אני אלחץ על התמונה אני אעבור לאשכול? זה דחוף אז בבקשה שמישהו יענה או יראה לי איזשהו מדריך איך עושים את זה
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2016, 16:27 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אפשרות לסקר בפורום אתרים? לא משהו שמתחרה או קשור בפורטל, אבל גם משהו שהוא לא בדיוק משחק או משהו בסגנון.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2016, 17:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ, בסקר של עיצוב מחדש אין את ההצעות שלי ^^
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2016, 18:21 PM
|
||||
בסקרים יש הצעות נבחרות, לא את כולן (: -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 00:59 AM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 שאלות
1. איך אני מעלה עיצוב מצייר לפורטל? 2ץ איך עושים סרטון מסך? אני יודע איך עושים תצלום, אבל לא סרטון.? -------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 16:05 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר בבקשה להוסיף ללינקייה?
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=131075 -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2017, 12:32 PM
|
||||||
1. תשמור את העיצוב במחשב שלך, דבר ראשון. לאחר מכן, תיכנס לאתר להעלאת תמונות (http://www.interload.co.il/- לדוגמא) ותעלה את התמונה. תעתיק את הכתובת שנותנים לך שם לפורטל ויש לך תמונה (: 2. בשביל לעשות סרטון מסך אתה צריך להוריד תוכנה שעושה את זה (כמו camtasia studio).
אין בעיה, כל הכבוד על הסיקור (: -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 12:57 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החידה השבועית ממשיכה?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 12:59 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, היא תמשיך.
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |