![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 31 2015, 13:11 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממי אני מבקשת אישור לפעילות?
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2015, 13:28 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לבקש ממני או מחבר הנהלה אחר (הנהלת פורומים)
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2015, 19:01 PM
|
||
![]() מוגל |
איך משיגים אישור לפעילות?
-------------------- ~אריאל~ ~נגינה~קריאה~ספורט~ ~הארי פוטר~פרסי ג'קסון~אריק רקס~ארטמיס פאול~אראגון~ווינטר בלו~מדע בדיוני וכאלה~ ~רייבנקלו זה הכי אחי~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2015, 19:02 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מנסחת את אשכול הפעילות ושולחת לי בהודעה פרטית^^
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2015, 18:54 PM
|
||
![]() מוגל |
רוני למה לא כתבת לי שום אייפדים/ אייפונים בכרטיס זיכרון? מגיע לי...
-------------------- ~אריאל~ ~נגינה~קריאה~ספורט~ ~הארי פוטר~פרסי ג'קסון~אריק רקס~ארטמיס פאול~אראגון~ווינטר בלו~מדע בדיוני וכאלה~ ~רייבנקלו זה הכי אחי~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2015, 19:35 PM
|
||
כשייסתימו הפעילויות בהן השתתפת, תקבלי.
אלו שקיבלו הם אלה שהשתתפו בפעילות 'מצא את האפל' בה כל מי שמסיים את הכל/שתי חידות מקבל. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2015, 18:05 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי רוני.
בתחרות "אפל מתעדכן", את מתכוונת לשכלול האפל? להוסיף למכשיר דבר כלשהו? לא ממש הבנתי... אשמח לתשובה ודוגמא..^^ -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2015, 22:49 PM
|
||||
לא משנה מה, העיקר שהמוצר ישתכלל ויהיה בו משהו חדש. לדוגמא, האייפוד. אני יכולה להוסיף לו מיכל קטן שמגדיל את הזיכרון, לדוגמא. ואני יכולה לשכלל לו גרסא עם עיצוב חדש ואפליקציות חדשות. תנסה להמציא משהו מקורי כזה, בהצלחה ![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2015, 15:40 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש לי הצעה:
אולי תפתחו פה תת-פורום לענייני מיינקראפט? שנוכל לפרסם סיקורים על מודים, סרברים, פטנטים, טקסטור פאקס ומפות או לפרסם כאלה שיצרנו בעצמנו, לשאול על עניינים טכניים ולקבל מענה או סתם לדבר על כל הקשור במיינקראפאט. פורום כזה קיים בהרבה פורומים ופורטלים ברחבי האינטרנט, וראוי שיהיה גם פה. -------------------- רועי סהר (ידוע גם כ"The Scientist")
יוצר סרטים ~ יוטיובר ~ שחקן ~ מוזיקאי ~ טבעוני ~ מדריך ~ צלם ~ תולעת ספרים ~ איש מחשבים ערוצי היוטיוב שלי: The Minecraft Scientist HEB | Roy Sahar ~ TheRSScientist@gmail.com Twitter: @roysahar11 Instagram: @roysahar.official @themcscientist.heb --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2015, 15:43 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להתדיין על נושאים כאלו בפורום הזה, אין צורך בתת-פורום. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2015, 16:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה חרמשים\נקודות בית מקבלים על פתיחת אשכול מידע?
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2015, 16:28 PM
|
||
בגלל שעוד אין סכום קבוע, אקבע כמה תקבלי לפי מידת ההשקעה^^
|
|
פורסם ב: Oct 6 2015, 22:11 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
אפשר הכל, אבל א. כרגע זה מתבלגן בין הרבה דברים אחרים. תת-פורום יגרום לזה להיות מסודר יותר וכל מי שירצה למצוא דברים שקשורים למיינקראפט יידע בדיוק לאן ללכת, ב. לדעתי, יצירת תת-פורום תעורר את העניין בקרב המתעניינים מבינינו. במצב הקיים, אני בטוח שיש כאלה שמבינים במיינקראפט ורוצים לשתף אחרים, אך לא חושבים הפורטל כאופציה, מכיוון שפשוט אין פה דבר כזה. עד עכשיו לא התפרסם כמעט שום דבר שעוסק במיינקראפט, וגם מה שכן זה בעיקר דברים כלליים ולא מפורטים או בעלי תוכן עשיר למביני עניין. -------------------- רועי סהר (ידוע גם כ"The Scientist")
יוצר סרטים ~ יוטיובר ~ שחקן ~ מוזיקאי ~ טבעוני ~ מדריך ~ צלם ~ תולעת ספרים ~ איש מחשבים ערוצי היוטיוב שלי: The Minecraft Scientist HEB | Roy Sahar ~ TheRSScientist@gmail.com Twitter: @roysahar11 Instagram: @roysahar.official @themcscientist.heb --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 6 2015, 22:16 PM
|
||||||||
התשובה היא לא והיא תשאר כך. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 8 2015, 21:46 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי שבסיקורים לTumple run וFruit ninja לא בדיוק כתוב משהו..
הסיקורים עדיין קיימיםו? אם לא, אפשר להוריד אותם מהלינקייה? -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |