![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 8 2015, 21:48 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש כמה וכמה סיקורים שמשום מה נמחקו, את צודקת בהחלט.
מחר אעבור על הסיקורים ואחדש אותם ![]() רועי, תמיד תוכל לפתוח דיונים (וכ'ו), זה חלק מהנושא של הפורום, אין סיבה לתת פורום שלם. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2015, 18:58 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלונה כזאת...
לגבי התחרות "אפל מתעדכן"- אני שומר שבת, ולכן לא יכולתי לכתוב בקשר לשלב השלישי והאחרון. היום התחלתי לכתוב את ההמצאה והעדכון, אבל אני לא חושב שיהיה לי מספיק זמן להיכנס למחשב היום שוב. מחר אני גומר בשש, כך שלא אוכל בכלל להיות במחשב לפני שש. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2015, 20:10 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אשאיר את השלב פתוח עד ה-13, תוכל להגיש?
אני מתכוונת לבוקר-צהריים כזה. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2015, 22:43 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אנסה לעשות מחר בערב, עכשיו אני הולך לישון...
תודה^^ -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 07:05 AM
|
||
תשדל כמה שיותר מהר כי כל ספיישל אפל הולך לפי התחרות הזו.
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 13:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספיישל נגמר היום או מחר?
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 14:15 PM
|
||
יש פעילויות שייסגרו היום והשאר ייסגרו מחר, אלא אם כן נעם יגיש לפני
![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 21:42 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה עזרה ^^
בכל פעם שאני מנסה להוריד תוספים\עיצובים\יישומים וכו' מGoogle Chrome, מופיעה לי ההודעה הבאה: ![]() מישהו יודע מהי הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה מראש לעונים :) -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 21:53 PM
|
||
אולי תוכלי לצלם את המסך שיש אחרי שלוחצים 'למידע נוסף'?
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 22:00 PM
|
||
![]() מוביל אותי לעמוד ה'עזרה' הכללי של כרום (אין תשובה לבעיה גם ב'יישומים, תוספים ורכיבי פלאגין'). -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 22:01 PM
|
||
ובשאלות נפוצות?
|
|
פורסם ב: Oct 12 2015, 22:05 PM
|
||
הגעתי לעמוד הבא, אך המידע לא מועיל לי, הכל בסדר עם החיבורים שלי.
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2015, 06:44 AM
|
||||
7
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2015, 13:52 PM
|
||
ניסיתי את הכל, לא עבד.. :\
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2015, 15:14 PM
|
||
אז אני באמת לא יודעת, זו השגיאה שיש לך.
מישהו יודע? -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |