![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:20 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח
נטע- שני כינוי כבר XD -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:21 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רע ליייייייייייי.
הקאתי. זה הגיע בהפתעה כאילו מה לעזאזל Oo -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:21 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הולה, פיפול.
אמנם אני לא בתזוג של אף אחד פה, אבל זה כי לא היה לי אם מי ללכת לנשף, ויהל הציע לי לבוא בשלישייה איתו ועם קארינ אבל לא הספקתי להירשם, אז אני מרשה לעצמי להגיב פה כאילו אני בכל זאת באתי איתם ![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:22 PM
|
||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוראר- את מתבקשת לא להגיב פה, למרות הרצון העז. -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:23 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא רוסהההההההההההה -------------------- נטע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:24 PM
|
||||||
תשני כבר! -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:24 PM
|
||||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דונט בי נוב, מוראר איתי ועם קארינ בשלישייה אבל היא פשוט לא הספיקה להירשם:< נכון מורארוש? -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:25 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון. דונט בי נוב. מטרטר תמיד מוזמנתD:
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:27 PM
|
||
סבבה, אבל שתגיד מראש בה"פ, ושוש יהל, אתה עם הכינוי.
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
תשנה אתה ס'הההההההההההה -------------------- נטע
|||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך ללכת
אני מקווה שאחזור בקרוב אגב כרגע אנחנו השולחן השני עם הכי הרבה תגובות -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:28 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וכמובן שבסופו של דבר נבו נתן לי אישור
![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
תמיד מוזמנת ♥ -------------------- נטע
|||
|
|
||
עכשיו מוראר ברחה בגללך:<
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:29 PM
|
||
מותר לך להגיב רק פה, לא במקומות אחרים.
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |