![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (14) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:41 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אופיר <3 -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:44 PM
|
||||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:46 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחח
הראשון שלי היה: nevo2006 -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:46 PM
|
||||||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופיראר3> היי, את תאומה שלי בכינויD: מור-ראר ואופיר-ראר DDDD: הכי מעצבן זה שאני פותחת כמה עמודים (אפילו יותר מ2) בנשף במקביל, ואני שומעת מליון פעמים את סטארשיפ. במוב לייק ג'אג' זה עוד היה סביר, שרדתי איכשיהו, למרות שזה היה מעצבן. אבל סטארשיפ? יאק. -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:47 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
של שחר היה שחר וויזליXD
-------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I Dont Lie - I Create a New Truth ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? ♥ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
XD
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:48 PM
|
||
XD
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:48 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו לא נדבר על הכינוי הראשון שלי בבקשה XD
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:49 PM
|
||||||
אני אוהב אותך <3 מה קורה? כן, קארין? D: -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 22:51 PM
|
||
אתם לא תוציאו את זה ממני (H)
|
|
|
||
קארין, אני אעשה לך אזהרה.
|
|
|
||||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הוא היה? ![]() בבקשה, אני אלך להקיא אם לא תאמרי:< -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 23:07 PM
|
||
הקפצה ^^
|
|
פורסם ב: Dec 29 2012, 23:08 PM
|
||
אבלאבל :<
נראה אותך עושה לי התראה נבו ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |